Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noul portofoliu Xerox Workplace Solutions optimizează mobilitatea, securitatea, controlul costurilor și managementul imprimării

1493 afisari
Mobilitatea și securitatea sunt printre cele mai importante nevoi ale biroului modern, așa că noi, la Xerox, am dezvoltat o serie de soluții care protejează atât datele, cât și echipamentele, oferind în același timp și un control mai strict asupra costurilor.
Portofoliul Xerox Workplace Solutions include oferte pentru managementul imprimării și soluții de mobilitate, disponibile în cloud sau pe server. Ideale pentru flotele de echipamente de imprimare ale companiilor, noile oferte oferă siguranța că echipamentele clienților sunt la fel de conectate precum utilizatorii lor – fără a face rabat de la confort, securitate sau accesibilitate.

„Dezvoltarea portofoliului Xerox Workplace Solutions este modul prin care demonstrăm că ne respectăm promisiunile și că oferim funcții de mobilitate și securitate premium, ajutându-i în același timp pe clienți să micșoreze costurile asociate mediului de imprimare,” explică Tracey Koziol, vice-președinte senior, Workplace Solutions Business Group, Xerox.

Funcții axate pe securitate
Xerox Workplace Solutions nu doar că permite imprimarea de pe orice dispozitiv mobil, dar include și două funcții inovatoare de securitate, create pentru a proteja datele și accesibilitatea echipamentelor:
- Content Security optimizează procedurile de securitate și protejează proprietatea intelectuală prin monitorizarea conținutului care este imprimat, copiat sau scanat. Oferă organizațiilor un extra nivel de protecție, notificând în mod automat utilizatorii sau administratorii dacă sunt tipărite sau distribuite informații delicate. Această funcție este valoroasă în special pentru organizațiile care gestionează în mod regulat informații confidențiale.

- Mobile Phone Unlock le permite utilizatorilor să deblocheze și să se autentifice pe echipamentele Xerox AltaLink® și VersaLink® direct de pe smartphone, pentru un plus de accesibilitate și un control mai bun al costurilor. Această funcție elimină necesitatea cititoarelor de carduri costisitoare și a cardurilor de proximitate. Utilizatorii sunt autentificați prin aplicația Xerox Print Portal de pe telefonul lor și prin funcția Near Field Communication inclusă în interfața cu utilizatorul (UI) a echipamentului. Cele mai multe dispozitive mobile se pot autentifica și prin scanarea codurilor QR de pe interfața UI a echipamentelor Xerox.

Printre funcțiile oferite de Xerox Workplace Solutions se mai numără:
- Meniul de raportare oferă o mai bună înțelegere a datelor de utilizare a echipamentului și a costurilor prin agregarea statisticilor de imprimare în rețea într-un singur loc, pentru a fi apoi analizate și monitorizate.
- Regulile esențiale de tipărire restricționează accesul la echipamente sau funcții la nivel de grup sau de utilizator individual, pentru un control mai eficient al costurilor. De exemplu, administratorii pot restricționa accesul la echipamentele de imprimare în afara orelor de program.
- O opțiune de imprimare cu cost redus pentru a converti documente mobile într-un format de imprimare.

Xerox Workplace Solutions este disponibil începând cu 1 august 2018. Pentru informații legate de preț, vă rugăm să contactați partenerii autorizați Xerox România.
Citeşte mai multe despre: Xerox

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza