Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noua startup-uri fintech si-au prezentat produsele la Elevator Lab Bootcamp Demo Night

1402 afisari
Noua startup-uri fintech și-au prezentat produsele in cadrul unui Demo Night, eveniment care a marcat finalul Elevator Lab Bootcamp, un program educational organizat de Raiffeisen Bank Romania in parteneriat cu TechHub Bucharest.


Noua startup-uri fintech și-au prezentat produsele in cadrul unui Demo Night, eveniment care a marcat finalul Elevator Lab Bootcamp, un program educational organizat de Raiffeisen Bank Romania in parteneriat cu TechHub Bucharest. Startup-uri cu solutii pentru educatie financiara prin joc, colectarea debitelor, management investitii ori brokeraj credite au venit in fata unui juriu format din profesionisti din grupul Raiffeisen Bank si reprezentanti TechHub Bucharest.

Finplay, startup care a dezvoltat o aplicatie de educatie financiara, si Vestinda, fintech cu o platform de tip marketplace pentru managementul investitiilor, vor continua pregatirea inceputa in Elevator Lab Bootcamp la “Digital Entrepreneurship Summer Program 2019”, pentru 2 saptamani, in Viena.
Elevator Lab Bootcamp, desfasurat in perioada 17 mai - 12 iunie la TechHub Bucharest, a adus impreuna echipe si fondatori care vor sa porneasca ori sa dezvolte un startup fintech.
Participantii s-au inscris cu o idee de startup fintech si au trecut prin workshop-uri in care și-au validat ideile de afacere, au invatat cum sa le transforme in produse minim viabile si au trecut, alaturi de mentori, prin sesiuni de invatare care sa acopere aspectele de juridic

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza