Links Sitemap Business Linker Sitemap

Noi premii pentru Raiffeisen Bank International

2852 afisari
In cadrul competitiei World,s Best Banks in Developed and Emerging Markets, publicatia Global Finance a acordat Raiffeisen Bank International AG (RBI) titlul de Cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est (CEE) pentru a opta oara consecutiv. In total, RBI a primit acest titlu de zece ori in 11 ani
In acelasi timp, subsidiarele RBI din Belarus, Bosnia si Herzegovina, Kosovo si Serbia au primit titlul de Cea mai buna banca in tarile respective.   
"Acest premiu reflecta inca o data calitatea muncii noastre si nu numai din punct de vedere financiar. Acest din urma aspect este bine evidentiat de faptul ca in 2013 RBI a fost cea mai profitabila banca din Austria pentru a patra oara consecutiv," a declarat Karl Sevelda, CEO of RBI.  
Castigarea premiului “Global Finance” de catre RBI reprezinta continuarea unui parcurs remarcabil. In 2013, RBI a primit trei premii de cea mai buna banca pentru pozitia sa strategica, performanta si pentru varietatea produselor si serviciilor pentru clienti privati si companii din partea revistelor financiare “Global Finance”, “EMEA Finance” si “The Banker”.  
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank International

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza