Links Sitemap Business Linker Sitemap

Nextebank intra in parteneriat cu Euronet

6172 afisari
Nextebank a anuntat ca incepand cu luna septembrie clientii posesori de carduri de debit Nextebank pot opera gratuit retrageri de numerar la ATM-urile Euronet din Romania, retea ce cuprinde 230 de ATM-uri in 30 de judete.
“Promisiunea Nextebank consta in servicii confortabile si facil de accesat, tehnologii moderne si parteneriate care sa aduca beneficii clientilor. Prin serviciile bancare la distanta, NexteOnline, NexteMobile, NexteCall si InfoAlert, asiguram clientilor Nextebank rapiditatea si eficienta accesarii fondurilor proprii oriunde si oricand. Prin parteneriatul cu Euronet, extindem accesul clienţilor noştri la tranzactiile cu numerar, non-stop, fara costuri si fara drumuri suplimentare la banca”, a declarat Anca Mitrica, Director Executiv Business Management, Nextebank.
“Din 2011, Euronet este liderul Retelelor Independente de ATM-uri din Romania. Nextebank este al treilea partener bancar care participa in cadrul retelei de ATM-uri a Euronet de tip “shared”, in Romania. Acest parteneriat permite Nextebank sa raspunda mai bine nevoilor clientilor prin extinderea punctelor de prezenta ATM cu locatii traficate intens, creand eficientizari operationale si beneficiind de reduceri de costuri, fara investitii suplimentare”, a declarat Mihaela Petre, Director General, Euronet Romania. “Euronet a perseverat in lansarea si cresterea retelei sale ATM din Romania intr-o perioada in care piata nu a inregistrat crestere. Aceasta realizare se datoreaza modelului experimentat de business al Euronet de a lansa retele deschise participarii mai multor banci, sporind astfel eficienta investiilor in retea si creand valoare”, a adaugat Mihaela Petre.
Citeşte mai multe despre: Nextebank, Euronet

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza