Links Sitemap Business Linker Sitemap

New Kopel Group anunta noi investitii in 2017

1368 afisari
New Kopel Group anunta ca va investi peste 20 de milioane de Euro in toate diviziile sale si va cumpara peste 1.500 de masini noi, in 2017. Pentru acest an, Grupul si-a stabilit ca obiectiv cheie o crestere a flotei administrata in leasing operational cu 20% si o intensificare a activitatii de Rent a Car, cu pana la 15%.
“Ne dorim sa facem din 2017 unul de succes. Suntem atenti la miscarile pietei si la nevoile clientilor nostri.  La nivel de Grup, am construit o echipa talentata si creativa de profesionisti capabili sa ofere simultan toate solutiile existente la acest moment in industria auto: rent a car, leasing operational, vanzari de masini SH si noi si service auto. Intampinam nevoiele clientilor nostri, printre altele, cu solutii customizate, servicii de top si flexibilitate. Sustinem IMM-urile prin oferirea unor beneficii de care doar companiile mari se pot bucura. Profesionalismul, inovatia si implicarea totala a echipei nostre de manageri si a angajatilor nostri ne face diferiti, in acord cu misiunea “Always Yes” care va domina intreaga activitate in 2017. Avem obiective de business ambitioase si vom continua sa oferim si in 2017 acelasi profesionalism, servicii de top, creativitate si chiar mai mult de atat”, declara  Tal Lahav CEO New Kopel Group. In 2016, New Kopel Group a investit 13 milioane de Euro in Romania si a inregistrat o crestere cu 25% a flotei, pana la 3.500 de masini cate are acum (Leasing Operational si Rent a Car). In 2017, activitatea din cadrul SIXT Rent a Car va creste cu 15%, iar cea a SIXT New Kopel Operational Leasing, cu 20%. Mai mult, numarul de masini pe care compania estimeaza ca le va vinde prin intermediul diviziei de SH va creste cu pana la 15%. Grupul estimeaza o crestere similara de 15% si a activitatii service-ului Union Motors, unul dintre cele mai mari din Romania. 

Unul dintre obiectivele New Kopel Group pentru acest an este si dezvoltarea portofoliului de clienti. Grupul a avut in 2016, in divizia de leasing operational, peste 300 de clienti activi si intentioneaza o crestere a numarului acestora cu pana la 15%, in 2017. Portofoliul de clienti reprezinta un mix din mai multe zone precum IT&C, FMCG, Real Estate, farma, auto, zona financiara si nu numai.  

Anul acesta, Grupul va continua sa fie aproape de clienti si sa le ofere aceleasi servicii customizate, servicii de top, flexibilitate si incredere. Mai mult, New Kopel Group va pune accent pe angajati prin crearea unui cadru care sa le stimuleze dezvoltarea profesionala.

 
Citeşte mai multe despre: New Kopel Group

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza