Links Sitemap Business Linker Sitemap

Meli Melo Paris a deschis primul magazin Meli Melo Deco in Pitesti

558 afisari
Noul magazin Meli Melo Deco are o suprafata de 100 de metri patrati si se afla in centrul orasului Pitesti, pe strada Victoriei. Potrivit companiei, Meli Melo Pitesti Centru Deco isi asteapta clientii si completeaza acum cu decoratiuni si mic mobilier, oferta de produse și servicii disponibile pe partea de accesorii și bijuterii pentru femei existente in magazinul Meli Melo Paris din vecinatate.
În noul magazin deco se găseste o gamă largă de produse si decoratiuni pentru casa si gradina, iar printre produsele disponibile se află accesorii de bucătărie și veselă, produse de aromaterapie și de baie, textile, covoare,  tablouri, lămpi, diverse obiecte de decor, mic mobiler, ceramica si o colectie speciala de suveniruri traditionale românesti. În plus, cu ocazia deschiderii, Meli Melo Pitesti Centru Deco a pregătit o ofertă specială pentru pasionații de shopping. Timp de 4 zile, până pe 19 mai, toate produsele au putut fi achiziționate cu 20% reducere din prețul inițial, în limita stocurilor disponibile.

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 60 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 7 magazine deco, 3 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria).
Citeşte mai multe despre: Meli Melo

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza