Links Sitemap Business Linker Sitemap

MasterCard se ofera sa contribuie la conturarea viitorului platilor în UE

2632 afisari
MasterCard a anunţat susţinerea în totalitate a obiectivul Comisiei Europene de a încuraja plăţile electronice să devină mai sigure, mai competitive şi să aibă un grad mai mare de inovaţie.
Potrivit companiei, acest lucru va permite utilizatorilor de carduri, retailerilor şi celorlalţi jucători implicaţi să beneficieze la maximum de avantajele unei pieţe unice UE, iar MasterCard se angajează să colaboreze cu Comisia pentru a îndeplini acest obiectiv.
„Susţinem obiectivele Comisiei, dar, în acelaşi timp, suntem preocupaţi de faptul că unele dintre propunerile legislative prezentate astăzi, cum ar fi limitarea comisioanelor de interchange şi restricţiile aplicate regulii privind acceptarea tuturor cardurilor emise sub aceeaşi marcă (Honour-All-Cards), nu vin în sprijinul acestor obiective. Dimpotrivă, credem că ele vor dăuna şi vor constitui un inconvenient pentru utilizatorii de carduri şi pentru comercianţii mici şi vor restricţiona concurenţa şi inovaţia pe piaţa europeană de plăţi. Ne dorim să lucrăm alături de Comisia Europeană, Parlamentul European şi Consiliul de Miniştri al UE, pe tot parcursul procesului legislativ, pentru a contribui la crearea unui cadru de reglementare ce vine în sprijinul creşterii plăţilor electronice, păstrând, în acelaşi timp, valoarea acestora pentru utilizatorii de carduri şi pentru comercianţi”, a declarat Javier Perez, Preşedinte MasterCard Europe.
Citeşte mai multe despre: MasterCard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza