Links Sitemap Business Linker Sitemap

MasterCard certifica noi telefoane NFC

2985 afisari
MasterCard Worldwide a anuntat ca mai multe telefoane NFC (Near field communication) au fost certificate pentru utilizarea tehnologiei MasterCard PayPass, oferind consumatorilor dispozitive capabile de plati contactless rapide si sigure, la sute de mii de adrese ale comerciantilor PayPass din toata lumea.
Noile aparate certificate de MasterCard includ modelele BlackBerry Bold 9900 / 9790 si BlackBerry Curve 9360 / 9380, HTC One X, Intel Smartphone Reference Device, LG Viper 4G LTE, LG Optimus Elite, Nokia 603, Nokia Lumia 610 NFC, Samsung Wave Y, Samsung Galaxy mini 2, Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy Nexus (GT-i9250), Sony Xperia S, Sony Xperia P si Sony Xperia sola.
MasterCard a dezvaluit, de asemenea, un nou element de identitate vizuala – “MasterCard PayPass Ready” – disponibil acum producatorilor pentru telefoanele smart ce inglobeaza tehnologia NFC si au fost testate si certificate de MasterCard in vederea utilizarii tehnologiei PayPass. “MasterCard PayPass Ready” va arata ca un dispozitiv este pregatit pentru PayPass si poate fi aplicat ca sticker pe un dispozitiv aprobat si pe ambalajul acestuia, pe obiecte de marketing si materiale publicitare. Nokia si RIM, producatorul telefoanelor Blackberry, sunt printre primele companii producatoare de telefoane care folosesc acest element de identitate.
“Compania Nokia este onorata ca Nokia Lumia 610 NFC va fi unul dintre primele smartphone-uri care va afisa insemnul MasterCard PayPass Ready”, a declarat Andrea Bacioccola, NFC Lead Program Manager, Nokia. “In acest mod, trimitem un mesaj clar catre operatori, banci si alti furnizori cu privire la faptul ca Nokia este capabila sa le activeze rapid serviciile de plata pe aceste smartphone-uri.” “Ne bucuram ca putem sprijini MasterCard PayPass Ready, intrucat ofera consumatorilor o confirmare vizuala a faptului ca smartphone-ul BlackBerry NFC, pe care acestia vor sa il achizitioneze, poate fi usor activat cu un cont MasterCard pentru plati contactless”, spune Andrew Bocking, SVP Software Product Management, RIM.
Citeşte mai multe despre: MasterCard

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza