Links Sitemap Business Linker Sitemap

LeasePlan anunță creșterea cifrei de afaceri

3879 afisari
LeasePlan Romania a înregistrat o cifră de afaceri de 28,5 milioane de Euro la finalul trimestrului trei, în creștere cu 30% față de perioada similară a anului trecut și a anunțat investiții de 37 milioane de Euro pentru achiziția de autovehicule în acest an.
"La începutul activității LeasePlan în Romania, ne-am propus, ca o confirmare a statutului de lider mondial al grupului, să devenim, într-un interval cuprins între cinci și 10 ani, numărul unu în furnizarea de servicii de management de flote și la nivel local. Astăzi, cu ocazia aniversării a cinci ani de activitate, ne bucurăm să putem anunța atingerea acestui obiectiv. În continuare, ne propunem să consolidăm această poziție”, a declarat Bogdan Apahidean, Director General, LeasePlan.
Valoarea portofoliului companiei a crescut în primele noua luni ale anului cu 40%, pană la valoarea de 70,6 milioane de Euro, raportat la perioada similară a anului 2011. Aceasta are în administrare 7.065 de autovehicule, în creștere cu 18% față de primele noua luni ale anului 2011, deținand și cea mai mare flotă proprie de 6.570 de autovehicule. Pentru 495 dintre acestea, compania asigură doar serviciile de management de flotă.
“Pe termen mediu și lung, poziționandu-ne ca furnizor de servicii premium, vom continua implementarea de soluții menite să optimizeze administrarea flotei auto și să contribuie la creșterea satisfacției utilizatorilor”, a adăugat Bogdan Apahidean. 
LeasePlan Romania are în portofoliu peste 170 de companii din domenii precum industria energetică, servicii financiare, FMCG, IT&C sau industrie.
Citeşte mai multe despre: LeasePlan Romania

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza