Links Sitemap Business Linker Sitemap

Lanțul de cinematografe CINEMAX vine în România

1528 afisari
CINEMAX, cel mai mare lanț de cinematografe multiplex din Slovacia își anunță intrarea pe piața din România și deschiderea primelor cinematografe în București și Brașov. Creat în 2006, CINEMAX oferă servicii de difuzare a filmelor ajungând în prezent la o rețea de 13 cinematografe multiplex în 12 orașe din Slovacia, totalizând 65 de ecrane și peste 11.000 de locuri.
De la deschiderea sa, CINEMAX a avut o evoluție dinamică iar extinderea operațiunilor sale continuă astăzi prin anunțarea în premieră a parteneriatelor sale cu Veranda Mall București și AFI Brașov, centre comerciale unde urmează să își deschidă primele cinematografe din România.  "Suntem încântați să anunțăm intrarea pe piața din România a companiei CINEMAX. Noile multiplexuri se vor deschide la începutul anului 2019 cu tehnologie de ultimă oră și vor oferi o nouă experiență clienților, oferindu-le acestora un spațiu suplimentar între fotolii precum și saloane VIP. În ceea ce privește investițiile, ne uităm la aproximativ 4 milioane de euro în ambele locații. Aceste locații reprezintă un prim pas către dezvoltarea brandului nostru în România, unde ne vom extinde rețeaua și vom căuta să ne dezvoltăm cât mai mult posibil cota de piață ", a declarat Michal Drobny, Director General

CINEMAX și compania sa afiliată pentru publicitate cinematografică din Slovacia sunt deținute de Continental Film, un business de familie cu capital privat care a fost înființat în 1997. Acesta a devenit astăzi unul dintre cei mai mari distribuitori de filme. Compania anunță astăzi extinderea regională și intrarea pe piață în România, unde va deschide primele sale cinematografe multiplex. Noua rețea va fi operată sub marca CINEMAX din București și Brașov. 

"Astăzi avem 65 de săli de cinematograf în Slovacia și intenționăm să dublăm acest număr până în 2020. Doar ca să vă faceți o idee despre intențiile noastre, numai în România  ne propunem să ajungem la 30 de ecrane în următorii ani, având deja contracte de parteneriat semnate cu câteva mall-uri locale. Însă mai multe detalii vom putea oferi la momentul oportun” a încheiat Michal Drobny, General  Manager.

Ambele cinematografe vor avea o suprafață cumulată de 5.300 m2, o capacitate de peste 2000 de locuri și 24 de ecrane în total. Cinematografele CINEMAX vor fi dotate cu ultimele sisteme de sonorizare DOLBY Atmos, proiector 4k laser și va oferi un spațiu între scaune mai mare cu 10% comparativ cu spațiul standard oferit de restul cinematografelor. Ambele locații vor avea fiecare o sală VIP și un lounge VIP.

Citeşte mai multe despre: CINEMAX

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza