Links Sitemap Business Linker Sitemap

Ţiriac Auto susţine tinerii talentați

315 afisari
Ţiriac Auto a găzduit "Olimpiada pe meserii", concurs care se adresează elevilor din învăţământul profesional, cu înclinaţii deosebite şi deschidere pentru performanțe în domeniul auto.
Mai mult, compania a prezentat programul său de internship, ce oferă tinerilor pregătire în domeniul auto, precum și posibilitatea de a intra în sistemul de burse și de angajări, în cadrul concursului de creatie si tehnologie "Inovafest".
La "Olimpiada pe meserii”, desfășurată la iniţiativa Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB), au participat 25 elevi din clasele a X-a şi a XI-a, ce urmează variate forme de învăţământ profesional.  "Strategia noastră este să susținem în permanență performanța și este normal să fim alături de tinerii talentați ai României și să le încurajăm dezvoltarea profesională. Organizarea acestui concurs este doar un pas pentru noi, în efortul de a pregăti noi generații de profesioniști, la fel cum este si prezența noastră la Universitatea Politehnică din București, la concursul Inovafest. Vom continua să sprijinim tinerele talente prin burse, training-uri și inclusiv angajări”, a declarat Daniel Antor, CEO Țiriac Auto.

Subiectele pentru proba practică a "Olimpiadei pe meserii” au fost elaborate de către ISMB, în colaborare cu specialiștii Țiriac Auto. Proba practică s-a desfășurat în service-urile Ţiriac Auto. La concursul elevilor de clasa a X-a, care a avut loc în service-ul Mitsubishi Țiriac Auto, aceștia au susținut, ca probă practică, subiectul "Descrierea şi detalierea unei distribuţii a unui motor”. Pentru proba practică aferentă clasei a XI-a, elevii au realizat o revizie în service-ul Hyundai Țiriac Auto, asistaţi de tehnicienii companiei. 

Reprezentanții companiei au fost implicați direct în procesul de jurizare a probelor practice, iar evaluarea a avut loc în colaborare cu profesorii de specialitate, ce au făcut parte din comisia de jurizare.

Festivitatea de premiere a avut loc în incinta Ţiriac Auto, alături de reprezentanţii Inspectoratului Școlar al Municipiului Bucureşti şi de părinţii copiilor participanţi. 

Țiriac Auto și-a propus să susțină caștigătorii și în faza următoare a „Olimpiadei pe meserii”, etapa națională, precum și să asigure celor interesați să urmeze o carieră în domeniul auto un program de internship, training și burse dezvoltat special pentru tinerii talentați ai României.

În perioada imediat următoare, Ţiriac Auto pune la dispoziție centrele sale din Bucureşti şi Braşov pentru găzduirea etapei naționale a acestui concurs.
Citeşte mai multe despre: Tiriac Auto

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.