Links Sitemap Business Linker Sitemap

Impact investeste peste 44 milioane euro in extinderea cartierului Greenfield

1238 afisari
IMPACT Developer & Contractor lanseaza Ansamblul Platanilor, a treia faza de dezvoltare din complexul rezidential GREENFIELD din Baneasa. Potrivit companiei, pentru aceasta faza dezvoltatorul investeste peste 44 milioane euro in blocuri, infrastructura si utilitatile aferente, ce vor fi finalizate incepand cu primul trimestru al anului 2017.
Ansamblul Platanilor este dezvoltat pe un teren in suprafata de 10 ha si cuprinde 39 de blocuri construite in regim de inaltime P+4E si P+5E, totalizand 888 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere. Primele 21 blocuri, cu 476 apartamente, vor fi livrate la inceputul lui 2017, iar urmatoarele 18 blocuri cu 412 apartamente vor fi finalizate in trimestrul al III-lea al anului viitor. In cadrul noii dezvoltari, un important punct de atractie il constituie Parcul Platanilor, in care vegetatia special aleasa va intregi o suprafata de 6000 mp, alaturi de locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere, incantand, de asemenea, locatarii cu culori si parfumuri de vis.

“Dupa un prim semestru cu vanzari care au depasit rezultatele semestriale obtinute de noi din 2008 pana in prezent, am demarat lucrarile la cea de-a treia faza a cartierului GREENFIELD. Noile locuinte vor indeplini aceleasi standarde ridicate de calitate care definesc acest proiect, iar in plus venim cu un avantaj unic pentru zona de nord a capitalei – preturi mai mici decat media sectorului 1. Intentia noastra este sa facilitam achizitia unui apartament nou pentru cat mai multi clienti care isi doresc o locuinta intr-o locatie deosebita, in zona de nord, in vecinatatea padurii Baneasa, dar cu acces rapid catre centrul orasului. Avand in vedere succesul fazelor finalizate pana in prezent, ne asteptam ca si Ansamblul Platanilor sa inregistreze rezultate foarte bune. Comunitatea GREENFIELD reuneste in prezent peste 3.000 de rezidenti si creste in fiecare zi”, au declarat reprezentantii IMPACT.

Noile apartamente vor fi dotate cu finisaje premium, incalzire in pardoseala si pereti externi cu grosimea de 40 de cm. Obiectele sanitare Ideal Standard sunt de ultima generatie, la fel ca si ferestrele termopan Salamander Streamline cu 5 camere, centrala termica de tip mural in condensatie VIESSMANN VITODENS, usile Pinum, gresia si faianta Kerama Marazzi si parchetul Egger de 8mm. Apartamentele situate la etaj dispun de terasa, iar cele situate la parter au gradina proprie. Majoritatea bucatariilor sunt inchise, dar pot fi si open-space. Toate apartamentele sunt prevazute cu spatii pentru depozitare. Finisajele spatiilor comune (scara interioara) sunt realizate din granit natural, iar liftul este elvetian, marca Schindler.

Prima faza a proiectului GREENFIELD a fost dezvoltata in perioada 2007-2010 si este vanduta in proportie de 100%. Aceasta se intinde pe o suprafata de 10 ha si cuprinde 680 de apartamente si vile in cele 5 ansambluri (Rubin, Topaz, Blue, Onix si Quartz). A doua faza,  Ansamblul Salcamilor, dezvoltat in perioada 2014-2016, se intinde pe o suprafata de 7 ha si cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere. In prezent, acesta este vandut in proportie de 85%.

 
Citeşte mai multe despre: IMPACT Developer

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza