Links Sitemap Business Linker Sitemap

Idea::Bank a aderat la programul EaSI

730 afisari
Idea::Bank a semnat în martie 2019 un contract prin care beneficiază de suportul Uniunii Europene și al Fondului European pentru Investiții Strategice (FEIS), ca intermediar în cadrul Programului pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inovare Socială și prin care oferă clienților săi persoane juridice, microîntreprinderi, acces la garanția EaSI.
EaSI este Programul pentru Ocuparea Forței de Muncă și Inovare Sociala (Employment and Social Innovation), lansat de Comisia Europeană în 2015 și implementat  de către Fondul European de Investiții (FEI) și dedicat microîntreprinderilor si întreprinderilor sociale.

Clienții Idea::Bank care accesează produsele de finanțare Idea::EaSI Quick și Idea::EaSI Invest se bucură de numeroase avantaje:
-  Beneficiază de garanția EaSI, oferită GRATUIT de către Fondul European de Investiții și nu au nevoie alte garantii reale;
-  Destinația creditelor facilitate de acest program poate fi finanțarea capitalului de lucru sau investitii: achiziții de bunuri, inclusiv investiții imobiliare;
-  Suma maximă acordată: 115.000 de lei,  moneda creditului: leu;
Garanția EaSI acoperă 80% din valoarea creditului, cu ZERO costuri pentru companie;
-  Termen de rambursare: minim 3 luni, maxim 60 luni;
Costuri mici: 0% comision de administrare și rambursare anticipată din surse proprii;
Flexibilitate: stabilim un plan de rambursare care se potrivește clientului, adaptat specificului activității sale, pe o perioadă mai lungă, până la 5 ani.

La patru ani după lansarea Idea::Bank putem spune că am înregistrat o poveste de succes pe piața creditului de nevoi personale pentru persoanele fizice cu produsul Idea::Selfie. Dar ambițiile noastre nu se opresc aici, ci se extind și pe segmentul creditării IMM-urilor pentru care am accesat un plafon de garantare gratuită de la FEI (Fondul European de Investitii). Produsele noastre cu garanție gratuită Idea::EaSI Quick (pentru activitate curentă) și Idea::EaSI Invest (pentru investiții) se adresează companiilor care au mai puțin de zece angajați, cifră de afaceri anuală  și active totale care nu depășesc 2 milioane de euro. Ambele produse funcționează ca oricare alt produs Idea::Bank, simplu și ușor de accesat. Valoarea maximă  pentru o soluție de creditare cu garanție EaSI este de 115.000 lei și se acordă pe o perioadă de până la 60 de luni.”, a declarat Alin Daniel Fodoroiu,  Vicepreședinte Executiv Business Idea::Bank
 
Idea::Bank oferă produse și servicii persoanelor fizice și IMM-urilor, mizând pe dezvoltarea noilor tehnologii (internet si digital banking) și având o răspândire teritorială selectivă, operând cu 33 de sucursale la nivel national. Idea::Bank face parte din Getin Holding, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare listat la Warsaw Stock Exchange (MWIG 40 index), cu operațiuni extinse în Europa Centrala și de Est, cu expertiză ân retail banking și leasing și peste 6 000 de angajați.  Detalii pe www.idea-bank.ro, pagina de Facebook - www.facebook.com/ideabankromania și canalul YouTube Idea Bank.

 

 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza