Links Sitemap Business Linker Sitemap

IC Medical demareaza colaborarea cu Chimica Orastie

3113 afisari
IC Medical Inc, renumit producator de aparatura electro-chirurgicala la nivel mondial, a inaugurat o hala de asamblare pe platforma industriala Chimica Chimsport, ca urmare a semnarii unui contract de colaborare cu Chimica Orastie.
“Incheierea acordului de lucru a presupus in prealabil o evaluare atenta din partea IC Medical a capacitatilor societatii Chimica Orastie de a raspunde exigențelor sale. Suntem mandri ca profesionalismul nostru a condus la concretizarea acestei colaborari, extrem de importanta pentru compania noastra”, a declarat Remus Bolba, director general Chimica Orastie. 
Astfel, producatorul de mase plastice, Chimica Orastie, va furniza catre IC Medical componentele de plastic necesare pentru fabricarea de bisturie cu radio-frecventa, un produs dezvoltat de compania americana. Ulterior, componentele vor fi asamblate chiar pe platforma fabricii din Orastie, in incinta noii hale, si isi vor continua drumul catre spitale din Europa, Africa , Rusia si Orientul Mijlociu.
“Am gasit in Chimica Orastie un partener de nadejde, cu care suntem convinsi ca vom putea colabora excelent. Intentia cu care pornim la drum de ambele parti este aceea de a extinde pe viitor acest contract”, au afirmat reprezentanții IC Medical.
Valoarea contractului dintre cele doua companii se ridica la circa 1,5 milioane de euro anual, iar inaugurarea noii hale de asamblare a condus la crearea a circa 150 de noi locuri de munca.  Citeşte mai multe despre: IC Medical, Chimica Orastie

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza