Links Sitemap Business Linker Sitemap

Hotelul Mercure Bucharest City Center își deschide porțile în centrul Capitalei

7205 afisari
Mercure Bucharest City Center este primul hotel al brandului Mercure ce se deschide în România, pe 17 noiembrie 2014. Hotelul este poziționat pe strada George Enescu nr. 15-17-17A.

Fațada de aluminiu perforat industrial de 230 mp este luminată din spate și prezintă motive decorative muzicale inspirate de pe cupola Ateneului Român și din stucaturile ce decorează muzeul George Enescu. Suprafața totală, construită a hotelului este de 6.000 mp, având două niveluri subterane, parter și 6 etaje. Sunt disponibile 114 camere, dintre care 27 de camere Privilege și un apartament Privilege.
Hotelul are de asemenea 72 de locuri în restaurant, 25 de locuri în lounge și o terasă deschisă în sezonul cald. Se oferă oaspeților o selecție de 26 de vinuri 100% românești, iar meniul se actualizează anual. Somelierul Sergiu Nedelea a făcut alegerea celor 26 de vinuri locale ce fac parte din meniul special “Flavours from the Cellar”, un concept specific brandului Mercure, prezent în majoritatea hotelurilor de pe glob.
Hotelul mai pune la dispoziția clienților trei săli de ședințe - Rapsodia Română, Oedip, Vox Maris - fiecare cu o capacitate de 26 de participanți. Există de asemenea 30 de locuri de parcare acoperite, cu supraveghere video 24h.
Activitatea hotelului este coordonată de Alina Fugaciu, General Manager, un profesionist cu peste 11 ani de experiență în grupul Accor, în cadrul unor unități precum Sofitel (convertit ulterior în Pullman), Novotel, MGallery și, începând cu luna iulie 2014, Mercure Bucharest City Center.
Mercure este unul dintre brandurile midscale ale Grupului Accor, ce cuprinde hoteluri non-standardizate, autentice, care încorporează standardele globale de calitate a serviciilor, integrând, în același timp, o parte din farmecul individual al fiecărei destinații.
Citeşte mai multe despre: Mercure

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza