Links Sitemap Business Linker Sitemap

Holzindustrie Schweighofer pregătește noi investiții pentru fabrica de cherestea din Kodersdorf

1898 afisari
Grupul Schweighofer a achiziționat fabrica de cherestea din Kodersdorf (Germania) în 2015 și s-a concentrat în permanență pe creșterea capacităților de producție.
 În acest moment, fabrica produce cherestea și produse rindeluite, destinate în principal piețelor din Japonia și Statele Unite ale Americii. Cu un număr de 430 de angajați, unitatea a devenit de asemenea un important angajator în regiune.

O valoare adăugată mai mare și locuri de muncă suplimentare

Pentru a crește valoarea adăugată de unitate, Holzindustrie Schweighofer intenționează să lărgească semnificativ gama de produse ale fabricii. În următorii doi ani, compania va investi aproximativ 30 de milioane de euro în procesare ulterioară și capacități de uscare. Astfel, pe lângă produsele curente – cherestea și produse rindeluite – fabrica din Kodersdorf va manufactura în viitor cherestea lamelară, care este foarte apreciată în construcțiile de case pe piața japoneză.

Gerald Schweighofer a declarat: "Suntem mândri de fabrica noastră din Kodersdorf, angajații fac o treabă excelentă și au reușit să consolideze unitatea noastră din Germania ca punct nodal al unor piețe internaționale. Extinderea va duce la o creștere semnificativă a valorii adăugate și în plus va crea aproximativ 100 de noi locuri de muncă până la începutul lui 2019.”

Investițiile în fabrica de cherestea din Germania a Holzindustrie Schweighofer au fost anunțate cu ocazia unei vizite din partea unei delegații politice din regiune: actualul Ministru Prezident al Saxoniei, Stanislaw Tillich, succesorul desemnat al acestuia, Michael Kretschmer, Administratorul Districtual Bernd Lange și primarul din Kodersdorf, René Schöne.
Citeşte mai multe despre: Holzindustrie Schweighofer

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza