Links Sitemap Business Linker Sitemap

GSK numește un nou Corporate Affairs Director

2645 afisari
Dr. Bogdan Ioachim s-a alăturat Consiliului Director GlaxoSmithKline (GSK) România, pe funcția de Corporate Affairs Director, și coordonează, începând din acest an, cele patru domeniii: Corporate Affairs, Market Access, Public Health și PR & Comunicare.
A absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, în anul 1994 și și-a început cariera în vânzări, în anul 1996, ca reprezentant medical în companiile Sandoz și Novartis. A continuat traiectoria ascendentă în compania farmaceutică Les Laboratoires Fournier ca Regulatory Affairs Manager, Medical Affairs Manager și Medical Director. 
Din anul 2006 a acceptat provocarea de a prelua rolul de Medical Marketing Manager în compania Danone, punând bazele acestui departament și dezvoltând o echipă de reprezentanți medicali. Responsabilitățile sale s-au extins prin preluarea poziției de Corporate Affairs Nutrition & Science Director, ce implică, pe lângă activitatea de comunicare medicală, și coordonarea activităților de corporate affairs, corporate communication, PR, regulatory, CSR și legal.  În ultimii patru ani, Bogdan Ioachim a făcut parte din echipa de management a companiei Danone având rolul de Corporate Affairs, Nutrition & Science Director. 

Pasionat de inovația și potențialul industriei pharma, a ales să revină în domeniul în care s-a format, preluând responsabilitățile Departamentului de Corporate Affairs din cadrul GSK România.

GSK a investit în ultimii 13 ani în România peste 141 milioane de dolari și, în plus, este un contributor important la bugetul statului: numai în ultimii doi ani achitând către bugetul de stat 90 de milioane de dolari. Cu peste 1.100 de oameni implicați activități de producție, distribuție și vânzare, GSK este astăzi unul dintre cei mai importanți angajatori din industria farmaceutică locală.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza