Links Sitemap Business Linker Sitemap

Grupul UniCredit a consiliat Credit Agricole în procesul de vânzare a filialei sale din România

1139 afisari
Grupul UniCredit, prin echipa CEE Corporate Finance Advisory, a consiliat Credit Agricole SA, a zecea bancă la nivel mondial în funcție de active, cu privire la vânzarea filialei sale din România către VISTA Bank, deținută de Vardinogiannis Group, din Grecia.
Echipele CEE Corporate Finance Advisory din cadrul UniCredit au consiliat toate tranzacțiile privind vânzarea activelor deținute Credit Agricole în CEE - respectiv în Bulgaria în 2014 și Albania în 2015.
Alexandra Popa, Director Coordonator al Departamentului de Investment Banking și Corporate Finance în cadrul UniCredit Bank: "Suntem bucuroși să fim parteneri în această tranzacție, care reflectă o dată în plus valoarea adăugată pe care UniCredit o poate aduce clienților din piețele sale în serviciile complexe de consultanță pentru tranzacțiile M&A (Mergers & Acquisitions) transfrontaliere. Bazându-ne pe o expertiză internațională dar și sectorială vastă, am demonstrat încă o dată capacitatea de a ne servi clienții în cea mai potrivită manieră pentru ei, cât și poziția puternică pe care o avem pe piața M&A din România”.
Finalizarea tranzacției este supusă aprobării autorităților relevante din România.
Citeşte mai multe despre: UniCredit, Credit Agricole

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza