Links Sitemap Business Linker Sitemap

Groupama Asigurări obține certificarea internațională ca Angajator de Top

112 afisari
Groupama Asigurări, unul dintre liderii piaței locale de asigurări, a câștigat în acest an certificarea Angajator de Top în România și este singurul asigurator din piața locală căruia i-a fost acordată această distincție.
"Certificarea Angajator de Top probează eforturile constante pe care le depunem pentru a le oferi colegilor noștri cele mai bune politici, conditii și instrumente de muncă, astfel încât aceștia să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat – continuitatea și dezvoltarea carierei lor alături de cea a clienților noștri”, a declarat Judith Kiss, Director Resurse Umane Groupama Asigurări

Certificarea Angajator de Top este acordată de Top Employer Institute din Olanda, în urma unui amplu proces de audit  și este oferită companiilor din întreaga lume care demonstrează că asigură cu succes cadrul organizațional optim pentru angajații săi. 

Pentru acordarea certificării, reprezentanții Top Employers au evaluat timp de câteva luni cadrul organizațional al Groupama Asigurări urmărind criterii cheie: strategia de atragere și integrare a noilor angajați, strategia de dezvoltare profesională a angajaților, managementul performanței, cultura organizațională, competitivitatea pachetelor salariale și al beneficiilor acordate angajaților și identificarea internă a talentelor. 

  "Din auditul realizat de reprezentanții noștri am putut concluziona că Groupama Asigurări depune eforturi constante, atât la nivel de resurse umane, cât și resurse financiare, pentru dezvoltarea continuă a angajațiilor și pentru îmbunătățirea politicilor de resurse umane. Astfel, Groupama Asigurări intră într-un grup restrans de companii care primesc această certificare, un lucru de care cu siguranță pot fi mândri”, a declarat David Plink, CEO al Top Employers Institute.  

Citeşte mai multe despre: Groupama

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.