Links Sitemap Business Linker Sitemap

Groupama asigură delegația României la Festivalul Olimpic al Tineretului European

254 afisari
Groupama Asigurări, de 5 ani asigurătorul oficial al COSR și al echipelor olimpice, îi însoțește pe cei 51 de membri ai delegației României, participanți la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) de iarnă 2017, care se desfășoară în perioada 12-17 februarie la Erzurum, în Turcia.
Pentru deplasarea delegației României la FOTE, Groupama asigură, pe lângă riscurile incluse în mod tradițional în polițele de asigurare de viață și călătorie, și riscuri provocate de acte de terorism, valoarea totală a poliței depășind 45.000 lei. Riscurile acoperite sunt cheltuielile medicale din orice cauză, tratamentul dentar, deces, invaliditate, spitalizare, fracturi, arsuri, răspunderea civilă sau asigurarea documentelor. “Suntem din nou bucuroși să fim alături de sportivii noștri care participă în această perioadă la Festivalul Olimpic al Tineterului European, oferindu-le, ca de fiecare dată, continuitate și întreaga noastră susținere în atingerea performanței la nivel înalt. Parteneriatul pe care l-am construit împreună în ultimii 5 ani devine cu fiecare nouă provocare mai solid și suntem din nou mândri că sportivii noștri pot face peformanță fără presiunea grijilor“, spune Georgiana Miron, Director Marketing și Comunicare, Groupama Asigurări.

“Pentru COSR protecția tuturor sportivilor și a membrilor staff-ului este extrem de importantă, asigurarea acestora împotriva oricărui risc fiind esențială pentru a-și putea concentra eforturile pe activitatea competițională. Ne bucurăm că, prin parteneriatul cu Groupama Asigurări, putem să oferim sportivilor noștri toate condițiile pentru ca aceștia să poată avea performanță lipsită de griji“, adaugă Mihai Covaliu, Președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Pe parcursul celor cinci zile de competiții din cadrul ediției din acest an, cei 29 de sportivi români vor concura la discipline precum schi alpin, curling, patinaj artistic, hochei pe gheață, short track, patinaj viteză, schi sărituri și snowboarding.

Groupama este asigurătorul oficial al Comitetului Olimpic și Sportiv Român din 2012, calitate care a fost reînnoită în iarna anului 2015. Pe parcursul celor 5 ani de parteneriat, Groupama s-a implicat activ în susținerea loturilor României la evenimente precum Jocurile Olimpice de Vară de la Londra în 2012, Festivalul Olimpic și Sportiv European din România în 2013, Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci în 2014, Jocurile Olimpice pentru Tineret desfășurate în Nanjing în 2014, Jocurile Europene de la Baku 2015 și Jocurile Olimpice de la Rio de anul trecut. Mai mult, Groupama Asigurări va susține lotul României și la ediția de vară a FOTE 2017, precum și la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 și Jocurile Olimpice pentru Tineret din vara anului următor.
Citeşte mai multe despre: Groupama,   COSR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.