Links Sitemap Business Linker Sitemap

Gino Iorgulescu a fost ales în funcția de Președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal

190 afisari
Gino Iorgulescu a câștigat luni, 23 octombrie, alegerile pentru conducerea LPF, fiind votat de 13 dintre cele 14 cluburi ale Ligii 1 Betano.
 

"Mulțumesc cluburilor care au votat astăzi pentru continuitate. Împreună cu echipa de tineri pe care am format-o aici, ne propunem să ducem mai departe modernizarea și consolidarea fotbalului românesc. Lumea este într-o continuă schimbare, la fel este și fotbalul. Ne așteptă cinci ani în care fotbalul profesionist din România trebuie să se apropie de modelul din Vest. Arbitrajul video, aplicații de mobil dedicate meciurilor din Liga 1 Betano, transformarea partidelor într-un eveniment pentru comunitate, sunt doar câteva dintre gândurile cu care eu și echipa mea pornim astăzi la drum”, a declarat Gino Iorgulescu, noul președinte LPF.
Printre cele mai importante puncte din programul președintelui LPF se numără consolidarea veniturilor cluburilor profesioniste de fotbal. Asigurarea stabilității financiare prin garantarea unei sume minime anuale de 27,5 milioane euro + TVA din drepturi TV, sprirjinirea cluburilor pentru găsirea unui sponsor principal pentru fiecare echipă, crearea unui punct unic de vânzare pentru biletele la jocurile din Liga 1 Betano și pentru produsele promoționale ale cluburilor, vor aduce mai multă prosperitate cluburilor, care, în acest fel se pot concentra pe performanță.
Citeşte mai multe despre: Liga 1 Betano

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza