Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti BBVA România finanțează dezvoltarea proiectului aquapark Amazonia din Timișoara

552 afisari
Garanti BBVA a acordat companiei Prompt Real Estate Solution un credit de investiții în valoare de 5,9 milioane euro pentru a susține dezvoltarea aquaparkului Amazonia, care va deveni cel mai mare complex de acest gen aflat în administrație privată, din partea de vest a țării. Pe lângă finanțarea acordată de Garanti BBVA, s-au realizat investiții adiționale în valoare de 14 milioane de euro, din care 42% au fost finanțate prin fonduri europene. Prin construirea complexului Amazonia au fost create 150 de locuri de muncă.
“La Garanti BBVA, punem în mod deosebit accentul pe susținerea investițiilor, care contribuie la dezvoltarea României. De fapt, credem cu tărie că sectorul privat din România este un segment extrem de important al economiei țării, iar noi suntem întotdeauna deschiși spre a fi un partener financiar de încredere. Ne bucurăm să susținem Prompt Real Estate Solutions în dezvoltarea proiectului Amazonia, care are un potențial major de a fi considerat în viitor una dintre atracțiile turistice de top din vestul României”, a spus Bilge Demirer, Director General Adjunct, Commercial and SME Banking, Garanti BBVA.

Deschiderea oficială a aquaparkului Amazonia a avut loc finalul lunii martie, în orașul Timișoara, strada Avram Imbroane Nr. 56.  Lucrările de construcție au durat 21 de luni și au presupus o amplă reconstrucție urbană.
Cu peste 1.700 metri pătrați de piscine, Amazonia va reprezenta mediul ideal pentru  distractie și relaxare, oferind oaspeților patru topogane interioare, cascadă, râuri lente și râuri rapide, bazine pentru copii cu loc de joacă, mai multe bazine cu apă termala, 2 baruri și un restaurant.
Vizitatorii se vor putea bucura de serviciile SPA-ului cu cea mai mare varietate de saune din Timișoara sau pot opta pentru o experiență complexă în zona de terapii asiatice. În cadrul complexului Amazonia funcționează și o clinică de sănătate, unde personalul dedicat și bine pregătit își așteaptă vizitatorii cu proceduri medicale, fizioterapie, kinetoterapie si hidrokinetoterapie – toate acestea asociate cu calitățile extraordinare ale apelor termale. De asemenea, oaspeții pot beneficia de servicii de cazare în camere sau apartamente confortabile și moderne în cadrul hotelului din complexul Amazonia.

Pentru 2023, unul dintre obiectivele principale ale Garanti BBVA este să susțină companiile și întreprinzătorii individuali cu produse și servicii bancare specifice, care sunt dezvoltate în concordanță cu nevoile lor și, în același timp, să aibă o contribuție semnificativă în mediul de afaceri din România.
Citeşte mai multe despre: Garanti BBVA România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza