Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Bank lansează contul de economii prin care clienții primesc dobândă bonus

2940 afisari
Garanti Bank anunță lansarea unui produs nou, Bonus Economus, contul de economii prin care îşi recompensează clienţii pentru comportamentul recurent de economisire.
Banca a precizat că prin acest cont de economii oferă un bonus de dobândă, în plus față de dobânda standard, clienților care îndeplinesc două condiții cumulative: au economisit o anumită sumă de bani (obiectiv de economisire) pe parcursul unui plan de economisire și au alimentat contul câteva luni consecutiv. În același timp, Bonus Economus oferă clienților confortul de a depune și retrage numerar oricând, fără a pierde dobânda care se acumulează zilnic. În plus, acest cont de economii este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să strângă bani, fiind răsplătiți în același timp cu un bonus de dobândă pentru fondurile acumulate.
“Prin acest produs dorim să încurajăm economisirea pe termen lung și să ne ajutăm clienții să își îndeplinească visurile, fie că este vorba de o vacanță relaxantă, de achiziționarea mașinii pe care și-o doresc sau chiar de achitarea avansului pentru casa la care visează. Și companiile mici și mijlocii au o serie de avantaje economisind prin Bonus Economus, deoarece primesc dobânzi (standard și bonus) pe surplusul de venituri și pot astfel să aiba un randament mai bun pe lichiditățile suplimentare”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.
Bonus Economus este disponibil pe piața locală de la 2 aprilie 2014, pentru toate segmentele – persoane fizice, IMM-uri și persoane fizice autorizate (PFA). Contul de economii poate fi deschis la oricare dintre cele 78 de agenții Garanti Bank, iar în curând va fi disponibil și prin Garanti Online, platforma de internet banking a băncii.
Citeşte mai multe despre: Garanti Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza