Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Bank finanțează primul proiect rezidențial certificat Green Homes din București

3103 afisari
Garanti Bank, una dintre cele mai dinamice bănci de pe piața locală, susține în mod activ proiectele care încurajează antreprenoriatul românesc, dezvoltarea sustenabilă și respectarea mediului înconjurător, precum și alte inițiative care au un impact pozitiv asupra comunității.
Ca dovadă a acestui angajament, Garanti Bank prelungește parteneriatul cu One United Properties, lider pe piața dezvoltatorilor imobiliari din București. Garanti Bank a început colaborarea cu compania imobiliară în 2009, contribuind la promisiunea acesteia de a accelera adoptarea practicilor de construcție, care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, durabile și prietenoase cu mediul înconjurător. De la începutul acestui parteneriat, Garanti Bank a acordat One United Properties împrumuturi în valoare totală de peste 30 de milioane de euro, finanțările fiind utilizate pentru dezvoltarea complexelor rezidențiale sustenabile.

"Ne bucurăm să fim parte din inițiative prin care ne aducem contribuţia la construirea unui viitor mai bun. Mai mult, credem în parteneriate de durată, așa cum este cel pe care l-am dezvoltat de-a lungul timpului cu One United Properties. La începutul colaborării noastre, aceștia erau în faza incipientă de dezvoltare a afacerii, iar acum sunt unul dintre liderii pieței rezidențiale high-end. Am avut încredere în sustenabilitatea proiectelor acestora. Dincolo de cifre și rezultate financiare, ne bazăm pe o relație solidă, dezvoltată de-a lungul anilor. Încrederea este ceva ce se câștigă în timp și, totodată, unul dintre pilonii de bază în relația cu clienții noștri, ca parte a promisiunii noastre către ei”, a declarat Bilge Demirer - Commercial & SME Banking Director, Garanti Bank.

One Herastrau Park este primul complex rezidențial din București certificat la nivel de excelență "Green Homes", de către Romanian Green Building Council. Complexul a fost, de asemenea, ales proiectul rezidențial al anului 2017 în Romania, de către Construction and Investment Journal (CIJ), în cadrul Galei CIJ. One United Properties a primit premiul pentru sustenabilitate în cadrul Galei Forbes Green Awards 2017, eveniment care reunește cei mai influenți lideri din mediul afaceri și în cadrul căruia mai multe companii și organizații care îndeplinesc sau depășesc standardele de responsabilitate socială și ecologică, se întâlnesc pentru a celebra proiectele lor verzi.  De asemenea, a mai primit și distincția de “Compania Sustenabilă a Anului”, în cadrul Galei Premiilor Romanian Green Building Council din 2017.

La începutul acestui an, Garanti Bank a devenit membră a Asociaţiei Romanian Green Building Council (RoGBC), confirmând angajamentul instituţiei financiare pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar din România.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza