Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Bank are un nou Director General Adjunct

1537 afisari
Garanti Bank îl numește pe Iuliu Mureșan în funcția de Director General Adjunct, responsabil de coordonarea activităților Ariei Risc: Risk Management, Control Intern, Compliance și Guvernanță Corporativă.
Acesta își va exercita noile responsabilități după finalizarea procesului de autorizare al Băncii Naționale a României (BNR). Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul bancar, Iuliu Mureșan are cunoștințe solide în domeniul managementului riscului, deținând anterior funcția de Chief Risk Officer și Membru al Comitetului Executiv, în cadrul Bank Leumi România.

"Ne bucuram să îl întâmpinăm pe Iuliu Mureșan în cadrul echipei Garanti Bank Romania. Prin cunoștințele, profesionalismul și experiența sa bogata, el va aduce o contribuție semnificativă în planurile noastre de continuare a creșterii pe piața locală”, a declarat Ufuk Tandoğan, CEO Garanti Bank.

Noul Director General Adjunct al Garanti Bank este absolvent al Facultății de Finanțe Bănci din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și are o diplomă de masterat în domeniu, obținută în cadrul aceleiași Facultăți. Acesta și-a dezvoltat cariera în principal în zona de risc și control, strategie si management financiar, ocupând de-a lungul timpului, diverse funcții de conducere. 

Citeşte mai multe despre: Garanti Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza