Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Bank a instalat 21 de POS-uri în magazinele Arabesque din România

1435 afisari
Garanti Bank a încheiat un parteneriat cu Arabesque pentru instalarea de POS-uri în 21 de magazine ale companiei românești de materiale de construcții din întreaga țară. Prin intermediul acestui parteneriat, clienții Garanti Bank care dețin Bonus Card pot plăti tot ceea ce achiziționează în magazinele Arabesque în 12 rate fără dobândă, cumulând și bonus de 0.3% pentru cumpărăturile efectuate.
“Ne-am extins rețeaua de parteneri pentru a include și unul dintre cei mai mari distribuitori locali de materiale de construcție, Arabesque.  Prin acest parteneriat ne propunem sa oferim clienților noștri un set de beneficii cât mai vast care poate aduce utilitate și valoare în viețile lor”, a declarat Emre Unal, Director Carduri, Garanti Bank. POS-urile sunt disponibile în magazinele Arabesque din: București, Ploiești, Pitești, Craiova, Galați, Buzău, Bacău, Vrancea, Iași, Neamț, Baia Mare, Târgu Mureș, Deva, Oradea, Cluj și Constanța.

Bonus Card este un instrument de plată unic în România, care aduce numeroase beneficii atât posesorilor, cât și comercianților. Prin utilizarea Bonus Card se pot acumula bonusuri la fiecare tranzacție efectuată, în țară sau în străinătate. Bonusul reprezintă bani care pot fi ulterior folosiți pentru a face cumpărături în magazinele partenere Bonus Card. Mai mult, posesorii cardului pot alege să plătească în rate fără dobândă, cu posibilitatea de a alege numărul de rate, în funcție  de nevoile personale.

Citeşte mai multe despre: Garanti Bank, Arabesque

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza