Links Sitemap Business Linker Sitemap

Garanti Bank și NETOPIA mobilPay lansează o campanie cu 0% comision de procesare

2064 afisari
Garanti Bank împreună cu NETOPIA mobilPay, companie ce activează pe segmentul de plăți mobile și unul dintre cei mai importanți procesatori de plăți online cu cardul, lansează o campanie cu 0% comision de procesare pentru clienții noi care se vor înscrie pe platformă în data de 26 mai, în prima zi a evenimentului GPeC E-Commerce Expo.
Comercianții online care vor implementa sistemul de procesare plăți NETOPIA mobilPay pe platformele lor și care își vor deschide un cont curent la Garanti Bank pe parcursul primei zile GPeC vor beneficia de acces la serviciu timp de 2 luni fără comisioane de procesare.
Garanti Bank și NETOPIA mobilPay sunt partenerii GPeC Summit, cel mai important eveniment de e-commerce din România, organizat între 26 și 28 mai la Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms. Cele două companii vor avea instalat un stand în prima zi a expoziției, unde potențialii clienți sunt așteptați pentru a primi detalii suplimentare referitor la ofertă.
“Pentru noi, echipa Garanti Bank, este foarte important să oferim clienților noștri opțiuni de plată inovatoare, utile și eficiente. În plus, alături de partenerul nostru NETOPIA mobilPay, dorim să încurajăm dezvoltarea comerțului electronic în România și să promovăm plățile online cu cardul pentru comercianți. Din acest motiv, am hotărât să lansăm o ofertă specială pentru participanții la evenimentul GPeC”, a declarat Anca Motcă, Director General Adjunct Garanti Bank.
“Pentru un comerț electronic eficient, plata online cu cardul este cea mai bună și sigură opțiune. Comercianții care au implementat deja această metodă i-au descoperit încă din prima zi beneficiile directe, iar rolul acestei campanii este de a impulsiona toți jucătorii din e-commerce, mari sau mici, pentru a alege, implementa și promova plata online cu cardul”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA mobilPay.
NETOPIA mobilPay și Garanti Bank sunt parteneri din 2010 și împreună oferă servicii de tranzacții online cu cardul pentru comercianți.
Comercianții care doresc să le ofere clienților o alternativă de plată simplă și sigură prin platforma mobilPay trebuie doar să își facă un cont pe www.mobilpay.ro și să își deschidă gratuit un cont curent la Garanti Bank, la oricare din cele 78 de sucursale ale băncii din țară.
Citeşte mai multe despre: Garanti Bank ?i NETOPIA mobilPay

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza