Links Sitemap Business Linker Sitemap

Gabriela Streza se alătură echipei Valoria

1059 afisari
Cu o experiență profesională de peste 15 ani în departamentele de marketing și business development ale unor mari companii multinaționale și afaceri de familie din România, liderii în domeniile lor de activitate, Gabriela Streza se alătură echipei Valoria ca Business Development Director.
Gabriela a absolvit Universitatea Politehnică din București și are o expertiză solidă în marketing, comunicare și business development dobândită în decursul a sute de proiecte gestionate cu succes în carieră. Gabriela este entuziastă, creativă, auto-motivată și capabilă să planifice, să organizeze și să implementeze cu succes mai multe proiecte simultan. De asemenea, are o foarte bună cunoaștere a relațiilor publice și a comunicării profesionale, dar și o înaltă calificare în organizarea și managementul evenimentelor pentru a dezvolta notorietatea brandului companiilor și pentru a genera dezvoltare de business. "Decizia de a veni alături de echipa Valoria deschide un capitol nou în evoluția mea profesională, cu multe provocări dar și cu oportunități importante. Avem o strategie de dezvoltare pe fiecare dintre liniile de business ale firmei – training, consultanță și coaching – și sunt foarte entuziasmată de proiectele pe care ne propunem să le dezvoltăm împreună’, spune Gabriela Streza, Business Development Director, Valoria.

Valoria este o companie de training, consultanță și business coaching. Misiunea Valoria este aceea de a transforma potențialul echipelor și organizațiilor în valoare. Valoria oferă training pe o gamă diversificată de tematici, de la cele ce conduc la antrenarea competențelor funcționale, manageriale, de vânzări și interpersonale (soft skills), până la cele pe teme aflate mai rar în oferta de training a firmelor de profil, dar foarte cerute de companii, cum ar fi: scriere de business cu tehnici de NLP, psihologia leadershipului și psihologia vânzării.

“Gabriela este un profesionist de marcă, o persoană dinamică, cu o gândire practică și structurată, care îi permite să coordoneze proiecte complexe cu o mare eficiență. Are abiltăți de comunicare excelente care o fac să înțeleagă cerințele specifice ale fiecărui client pentru a propune soluții și căi de colaborare de succes. În rolul de Business Development Director va avea o contribuție esențială la dezvoltarea bazei de clienți a firmei și sunt extrem de încântată că lucrăm din nou împreună”, spune Elena Badea, Managing Partner Valoria.



Citeşte mai multe despre: Valoria

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza