Links Sitemap Business Linker Sitemap

Finanţările BT Leasing au crescut cu 50% în 2017

212 afisari
BT Leasing (BTL), companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a finanţat în primul semestru al acestui an bunuri în valoare de 65 de milioane de euro, ceea ce înseamnă o creştere cu 50% faţă de primele şase luni ale anului trecut. Cross-sellingul cu Banca Transilvania a constituit principalul canal de vânzare, care a generat aproximativ 50% din totalul finanţărilor BTL. Orientarea a fost în principal către microîntreprinderi şi IMM-uri cu activitate mai ales în domeniul transporturilor de mărfuri.
Rezultatele BT Leasing au fost susținute mai ales de sectorul auto, compania acordând cu 70% mai multe finanţări faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Din totalul finanţărilor auto, 46% au fost pentru autoturisme, 40% pentru vehicule comerciale grele, iar 14% pentru vehicule comerciale uşoare.
Ionuț Morar, Directorul General al BT Leasing, declară: “Ne bucurăm de rezultatele din acest an, iar în următoarele luni ne focusăm pe consolidarea relaţiilor de business cu clienții. Avem servicii dedicate de plăţi externe directe, în special în Germania, oferim consiliere financiară şi costuri diminuate la produsele de leasing. În plus, pentru a susține start-up-urile şi IMM-urile, avem produse rapide de finanţare”.
BT Leasing are peste 20 de ani de experiență pe piață, peste 10.000 de clienți şi 20.000 de contracte încheiate.
Citeşte mai multe despre: BT Leasing

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteazaFrequent changes in legislation and taxation, stuffy bureaucracy continue to represent major hurdles for investors in Romania. However, Austrian investors have positive expectations and continue to remain strongly committed to their development plans in this country.
In this context, Business Arena is proud to announce its annual event dedicated to Austrian investors. Business leaders, bankers and entrepreneurs will all get together to discuss and share their views on the latest economic trends and challenges at Business Arena's 2018 Austria - Romania Roundtable Business Conference and Awards.