Links Sitemap Business Linker Sitemap

Facelift-ul SUV-ului ŠKODA de talie medie se evidențiază prin secțiunea frontală și mai distinctivă și prin noile sale faruri

262 afisari
Facelift-ul SUV-ului ŠKODA de talie medie se evidențiază prin secțiunea frontală și mai distinctivă și prin noile sale faruri Prezentarea digitală 'The Faces of KAROQ' va avea loc pentru reprezentații media în 30 noiembrie la ora României 11:00 (10:00 CET)
ŠKODA AUTO a publicat un teaser video oficial în avanpremiera prezentării facelift-ului KAROQ. La patru ani de la lansarea primului KAROQ, modelul acesta de mare importanță în gama SUV-urilor ŠKODA beneficiază de o actualizare tehnică și de design atractivă. KAROQ este al doilea cel mai popular model al cehilor după OCTAVIA în 2020 și în primele șase luni ale anului 2021.

KAROQ va avea în curând un look și mai distinctiv. Designul nou al părții sale frontale se face remarcat prin grila ŠKODA mai lată și farurile îngustate. De asemenea, modulele LED reconfigurate de la farurile Matrix full-LED desenează o semnătură luminoasă cu ”patru ochi”. În partea din spate, ce a fost, de asemenea, actualizată, atrag atenția mai ales blocurile optice cu noul lor design. Noua ŠKODA KAROQ va fi lansată în 30 noiembrie, în cadrul prezentării media digitale “The Faces of KAROQ”, la ora României 11:00 (10:00 CET)
S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza