Links Sitemap Business Linker Sitemap

EY România numește trei noi Parteneri și trei Directori Executivi

1783 afisari
EY România a anunțat numirea a trei noi Parteneri și trei Directori Executivi. Astfel, Carmen Adamescu, Claudia Sofianu și Emanuel Băncilă sunt noii Parteneri care se alătură echipei executive, în timp ce în departamentul de Audit au fost numiți trei Directori Executivi: Alice Ivanovici, Ariadna Oșlobeanu și Simona Radu.
"Noii parteneri și directori executivi nu sunt doar profesioniști cu o experiență bogată, ci și oameni care își doresc să dezvolte echipele din care fac parte. În fiecare an, mă bucur să anunț promovările la nivel executiv, acestea reflectând evoluția atât a echipei noastre, cât și a serviciilor pe care le oferim clienților noștri,” spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY România.

Carmen Adamescu – Partener în departamentul de Asistență în afaceri

Carmen are o experiență de peste 18 ani în domeniul IT, a absolvit Facultatea de Fizică cu specializare în fizica nucleară și a obținut un MBA la Open University, Marea Britanie. Carmen s-a alăturat EY în 2012 cu mandatul de a crea si dezvolta divizia de consultanță în tehnologia informației. Înainte de EY, ea a ocupat funcții de conducere în IBM timp de 13 ani. Carmen a promovat și implementat proiecte strategice de succes în România și în Europa Centrală și de Est pentru organizații mari din domeniul public și privat. Domeniile ei de expertiză sunt: strategia IT, managementul schimbării, enterprise architecture, outsourcing, CRM, analytics.

"Știm cu toții că tehnologia informației face posibilă îndeplinirea obiectivelor de afaceri și este astăzi indispensabilă în orice domeniu de activitate, iar abordarea și achiziționarea arhitecturilor informatice nu trebuie să fie un obiectiv în sine, ci un mijloc de acces, de creștere și diversificare a afacerii, absolut necesar în era digitală, pentru a fi competitivi. Vom continua să ne sprijinim clienții să ia cele mai bune decizii de investiții în soluții IT, să-și mărească eficiența prin automatizarea proceselor și să beneficieze de avantajele soluțiilor <<inteligente>> de analiză,” declară Carmen Adamescu.

Claudia Sofianu - Partener în departamentul de Asistență fiscală

Claudia Sofianu s-a alăturat EY în 2006 în calitate de consultant în domeniul imigrării, iar în iulie 2010 a preluat conducerea echipei specializate în servicii oferite persoanelor fizice, din cadrul Departamentului de Asistență fiscală și juridică al EY România. Anul trecut a devenit Director Executiv, iar anul acesta a fost numită Partener. Claudia lucrează pentru clienţi din diverse sectoare, cum ar fi construcția de automobile, servicii financiare, energie, industria farmaceutică şi retail. A absolvit Facultatea de Drept şi deține o diplomă de Master în Drept comunitar al afacerilor.

"Cred în rolul și în obligația fiecărui lider de a genera și de a susține schimbarea în organizația în care activează, cu scopul dezvoltării ei. Ca partener, vreau să fac o diferență atât în ceea ce privește serviciile oferite clienților noștri – prin promovarea pe piață a unor soluții noi, inovative, integrate, de management al capitalului uman –, cât și în ceea ce-i privește pe colegii cu care lucrez, prin susținerea unui mediu de lucru bazat pe comunicare deschisă, în care fiecare să fie stimulat să atingă excelența profesională. În mod special, voi sprijini femeile care își doresc să aibă un parcurs de succes în cadrul EY”, spune Claudia.

Emanuel Băncilă - Partener în departamentul de Asistenţă fiscală

Emanuel Băncilă s-a alăturat EY în 2013, în calitate de Director Executiv, cu scopul de a construi Practica de Litigii Fiscale din cadrul Radu şi Asociaţii – casa de avocatura afiliată EY România. Emanuel are 20 de ani de experiență în domeniu și a condus departamentele juridice ale unor mari companii din România, printre care Japan Tobacco și Raiffeisen Bank.

"În doi ani, am reușit să construiesc o echipă de la zero, care a devenit lider de piață în România. Acum avem 17 avocați specializați în litigii fiscale. Expertiza mea acoperă zonele de planificare a taxelor, negociere cu autoritățile și asistarea clienților în deciziile dificile legate de preţurile de transfer, accize, TVA și taxe internaţionale”, menționează Emanuel.

Alice Ivanovici – Director Executiv în departamentul de Audit


Alice Ivanovici și-a început cariera în 1998, la o firmă locală de audit, iar în 2006 s-a alăturat EY România. A absolvit facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune și are un master în Audit și Managementul Afacerilor la Academia de Studii Economice. Este membru CAFR, CECCAR și ACCA.

Alice a deservit numeroși clienți din domeniul produselor industriale și este specializată în auditul societăților din industria de petrol și gaze, precum și în cel al centrelor de servicii partajate.

"Trebuie să punem întrebările corecte ca să obținem răspunsurile care ne vor conduce către ceea ce vrem să construim”, crede Alice. „Ce putem să facem pentru a crește încrederea pe piața de capital? Cum îi putem sprijini mai bine pe antreprenorii care creează afaceri locale? Ce putem face ca să formăm lideri mai buni? Acestea sunt întrebările fundamentale care mă preocupă în activitatea mea profesională”, explică ea.

Ariadna Oșlobeanu - Director Executiv în departamentul de Audit

Ariadna Oșlobeanu s-a alăturat echipei EY în 2001 și este absolventă a Academiei de Studii Economice din București, Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de valori, având și un Master în Piețe Financiare și Valutare la Școala Doctorală de Finanțe – Bănci. Este membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, membru a Asociației Experților Contabili Certificați (ACCA) şi auditor intern certificat (desemnat de Institutul Auditorilor Interni) .
Ariadna are o expriență bogată în deservirea unor clienți majori din România, este specializată în telecomunicații, tehnologie, industria metalurgică, auto și imobiliare.

"Încerc mereu să fiu aproape de clienții mei, ca să le înțeleg și să le prevăd nevoile. De asemenea, cred în colaborarea cu colegii din celelalte linii de servicii pentru a furniza servicii de calitate clienților noștri, precum și ca să asigurăm credibilitate și încredere în profesia noastră”, spune Ariadna.

Simona Radu - Director Executiv în departamentul de Audit

Simona Radu și-a început cariera la New York, în 2002, ca auditor. Este licențiată în Administrarea Afacerilor la Bernard Baruch University din New York. În 2007, Simona s-a întors în România, unde şi-a continuat activitatea profesională în domeniul investigării fraudelor în diverse segmente de afaceri.

În 2012, s-a alăturat EY, iar, pe parcursul ultimilor trei ani, și-a dedicat activitatea îndeosebi realizării unor proiecte variate în industria farmaceutică și a serviciilor medicale. De asemenea, Simona este specializată în realizarea expertizelor contabile judiciare și extrajudiciare, fiind contabil autorizat în Statele Unite şi în România. În această calitate, ea este și membru al organizațiilor profesionale de profil din țările menționate.

"Munca la EY mi-a dat posibilitatea nu doar de a crește profesional și personal, ci și de a produce schimbare în afacerile clienților, de a-i ajuta să funcționeze la standarde internaționale ținând cont de bunele practici în domeniu. Pe viitor, îmi propun să continuăm creșterea accelerată și, în același timp, să-i susțin pe membrii echipei să se dezvolte,” declară Simona.
Citeşte mai multe despre: EY România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza