Links Sitemap Business Linker Sitemap

Exim Banca Românească oferă produse bancare 100% online

545 afisari
Exim Banca Românească pune la dispoziția persoanelor fizice platforma e-bancamea.ro prin care oferă acces facil, rapid și sigur, 100% online, la un pachet complet de produse si servicii: cont curent în lei, card de debit (Mastercard Gold), serviciul SMS Alert și Internet Banking, reunite sub denumirea Pachet eSențial. Potrivit băncii, platforma face posibilă înrolarea în numai 10 minute, de pe un telefon mobil, tabletă, laptop sau desktop, după parcurgerea a patru pași:

1. IDENTIFICARE - Exim Banca Românească colectează un prim set de date de la viitorul client în vederea începerii procesului de înrolare.
2. DESPRE TINE – Banca solicită elementele de identificare ale clientului.
3. APEL VIDEO - Exim Banca Românească validează informațiile furnizate de client prin intermediul unui apel video.
4. SEMNARE - Viitorul client semnează electronic documentele asociate pachetului eSențial.
La finalul procesului, clientul intră în posesia contractului semnat digital, a credențialelor de acces la soluția de Internet Banking, iar, ulterior, primește prin poștă cardul de debit premium, MasterCard Gold.
Utilizatorii care accesează platforma e-bancamea.ro și aplică pentru pachetul eSențial beneficiază de comisioane zero pentru serviciile incluse în pachet - deschiderea și administrarea lunară a contului curent în lei, administrarea cardului de debit, retragerea de numerar de la orice bancomat, administrarea serviciului Internet Banking și activarea serviciului SMS Alert.


În plus, după înrolarea online și obținerea Pachetului eSential, clientul poate beneficia și de alte avantaje la accesarea produselor și serviciilor Exim Banca Românească precum reduceri de dobândă pentru o serie de produse de creditare și comision de administrare zero pentru conturile curente în valută asociate Pachetului eSențial.
Exim Banca Românească este acreditată de Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) pentru accesarea produselor bancare la distanță cu identificare video, asigurând astfel o experiență digitală completă și sigură pentru clienții săi.
Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituții de credit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. Exim Banca Românească operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urmă fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. Independent de componentele specifice unei bănci universale, Exim Banca Românească continuă să acționeze pe segmentul garanțiilor și asigurărilor de stat, conform mandatului primit din partea statului român.
Citeşte mai multe despre: Exim Banca Româneasc?

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza