Links Sitemap Business Linker Sitemap

Exim Banca Românească și Universitatea din Craiova, parteneriat pentru educație

366 afisari
Exim Banca Românească continuă să se implice în programe care se concentrează pe creșterea calității educaționale a tinerilor și a încheiat astăzi un acord de colaborare cu Universitatea din Craiova, parte integrantă a comunităţii academice europene și internaționale și una dintre cele mai importante resurse de cunoaştere și inovare din regiune. În cadrul acestui acord vor fi derulate programe pentru informarea, educarea și sprijinirea procesului de formare profesională (traininguri, workshopuri, seminarii, elaborare studii de caz etc.) a studenților universității, se vor organiza campanii de informare cu privire la furnizarea stagiilor pentru studenți și absolvenți, dar și interacțiuni cu agenții economici din comunitatea locală pentru organizarea de stagii pentru studenții și absolvenții unității de învățământ superior.

Cu ocazia semnării acordului a fost organizat, la Craiova, și seminarul ”Educația financiară, soluția pentru dezvoltarea economică a României”, primul eveniment din cadrul parteneriatului, la care au participat oficiali ai Exim Banca Românească și ai Universității din Craiova, studenți și cadre didactice, dar și reprezentanți ai mediului de afaceri  și ai autorităților publice locale.

Parteneriatul cu Universitatea din Craiova se înscrie în strategia de implicare socială responsabilă a Exim Banca Românească ce acordă o atenție deosebită proiectelor educaționale menite să contribuie la dezvoltarea comunității prin însușirea și aprofundarea unor elemente ale educaței financiare la nivelul învățământului primar, gimnazial, liceal, universitar și al persoanelor adulte. Preocupată permanent de încurajarea și susținerea proiectelor care urmăresc evidenţierea elitelor, Exim Banca Românească a implementat de-a lungul timpului programe de internship care să facă mult mai ușoară tranziția tinerilor de la şcoală la viaţa activă, cu posibilitatea de a performa rapid, precum și programe pentru centre educaționale pentru susținerea activității didactice și de cercetare.  
Exim Banca Românească este o bancă universală 100% românească, aflată în top 10 cele mai mari instituţii de credit după active. Banca oferă clienților săi, persoane fizice și juridice, o gamă largă de produse și servicii de calitate, adaptate nevoilor acestora. EximBank operează o rețea națională de distribuție de 83 de sucursale și 26 de Centre de Afaceri, acestea din urma fiind dedicate exclusiv companiilor, rețea care îi permite să fie aproape de clientela de retail și corporate și să implementeze diverse programe de dezvoltare românești și europene. În plus, pentru că acționează ca agent al statului pe piața de garanții și asigurări, Exim Banca Românească este unul dintre instrumentele prin care fondurile publice, puse la dispoziție de statul român, susțin dezvoltarea durabilă a economiei.
Citeşte mai multe despre: Exim Banca Româneasc?

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza