Links Sitemap Business Linker Sitemap

Eveniment dedicat antreprenorilor

547 afisari
Oxygen Events organizează pe 25 & 26 mai, împreună cu Asociaţia Românā a Bāncilor, Banca Transilvania, Cec Bank, PTIR, PIAROM și Institutul Național pentru Cercetare și Instruire Culturală, "Ecosistemul Antreprenorial", un nou proiect Oxygen Events dedicat antreprenorilor, bancherilor și creativilor; un eveniment de impact cu dezbateri dedicate unor subiecte ambițioase: economia socială, industriile creative și IMM-urile.
Cele două întâlniri încearcă să dea un răspuns următoarelor întrebări subsumate domeniului antreprenoriatului:
- Care sunt legăturile spiritului antreprenorial şi creşterea economică?
- Poate fi considerat antreprenoriatul ca fiind interfaţa între întreprinderi mici (de nivel micro) şi creşterea economică (la nivel macro)?
- Având în vedere faptul că spiritul antreprenorial joacă un rol important în dezvoltarea economică, cum poate fi sprijinit și promovat?
- Măsurile de prevenire a Insolvenței: cele mai comune 3 greșeli ale companiilor insolvente, semnale de alarmă și strategii de prevenire și soluționare.

În cadrul fiecărei zile profesioniștii de la IceU Training Grup vor susține workshopurile:
"Tehnologii și instrumente inovative în gestionarea capitalului uman şi a forței de muncă" în prima zi - 25 mai și "Sociomapping: gestionarea optimă a comunicării în interiorul organizațiilor" în cea de a doua zi - 26 mai.

În prima zi evenimentul va fi deschis de doamna Loredana Preda, gazda primei zile care va prezenta Palatul Noblesse: “Unicitatea acestei cladiri vine din complexitatea activităților desfășurate, care se completează una pe alta pentru a
oferi produse și servicii de cea mai înaltă calitate, dar și din importanța clădirii în sine ca valoare arhitecturală, reprezentativă pentru stilul eclectic de la sfârșit de secol 19 în București, construită de unul din cei mai importanți arhitecți ai
României."
Ziua a doua, se va desfășura la Hotelul Crowne Plaza, sala Magnolia unde Iancu Guda, președinte AAFBR și director la Coface, va prezenta trei greșeli ale companiilor insolvente, semnale de alarmă și strategii de prevenire și
soluționare.

Guest Speakers: Pavel Năstase, Ministrul Educației, Sorin Mîndruțescu, CEE Cloud Director&Country Leader for Romania, Oracle, Anda Becuț, director Institutul Național pentru Cercetare & Formare Culturală, Eugen Rădulescu,
director BNR, Mihaela Toader, director general MFE, Florin Dănescu ARB, Sabina Baciu, director executiv Asociația Oricum, Alex Moise, director Banca Transilvania.

Aceste evenimente sunt chiar pentru ANTREPRENORI!

Veniți sā aflați cu ce probleme se confruntā antreprenorii întreprinderilor mici şi mijlocii, care sunt cele mai potrivite produse de finanțare pentru businessul lor și care ar putea fi cele mai bune soluții pentru afacerea lor.
 

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza