Links Sitemap Business Linker Sitemap

Euromoney premiaza Raiffeisen Bank International

1817 afisari
Revista britanica Euromoney a acordat titlul de "Cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est" bancii Raiffeisen Bank International AG (RBI) pentru cea de-a noua oara. Premiile au fost decernate in cadrul unei gale organizata la Londra joi, 10 iulie.
"Castigarea acestui premiu vine sa demostreze ca suntem un partener de incredere pentru cele 14,5 milioane de clienti chiar si in perioade economice mai grele. Consideram ca acest premiu reprezinta un simbol important al increderii, care sustine calitatea muncii noastre," a declarat Karl Sevelda, CEO, RBI. 
Premiul Euromoney este deja cea de-a treia distinctie primita de RBI in acest an pentru oferta sa variata destinata clientilor persoane fizice si juridice din Europa Centrala si de Est (ECE). In aprilie, Global Finance a acordat Raiffeisen Bank Intrenational premiul "Cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est", iar in mai RBI a fost desemnata "Cea mai buna banca din ECE si CSI" de catre EMEA Finance.
Pe langa banca mama, RBI, bancile sale din Bosnia si Hertegovina, Kosovo, Romania si Serbia au primit premiul de "Cea mai buna banca" in tarile in care activeaza. 
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank, RBI

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza