Links Sitemap Business Linker Sitemap

Eurocopter România a modernizat elicoptere aparținând Forțelor Aeriene Regale Britanice

2653 afisari
Eurocopter România și Forțele Aeriene Regale Britanice au încheiat cu succes parteneriatul prin care au fost modernizate 20 de elicoptere Puma. Acest moment a fost marcat printr-un eveniment organizat la Sediul Eurocopter România de la Ghimbav.
Eurocopter România a realizat o actualizare care presupune îmbunătațirea performanțelor operaționale ale elicopterelor Puma, în cadrul programului RAF (Royal Air Force) Puma Life Extension Programme. Prin implementarea unui nou tip de "glas cockpit” aviatic, a unui pilot automat digital in patru axe și a două motoare Makila, noul RAF Puma 2 poate să zboare mai sus, mai repede și pe distanțe mai mari, oferind piloților avantajul tehnologiei de ultimă generație pentru elicoptere și o capacitate mai mare în misiune.  
Noul RAF Puma 2 este unul dintre cele mai versatile modele de elicoptere și poate fi adaptat atât pentru suport logistic, cât și pentru transport sau servicii VIP. În urma modernizării de către Eurocopter România, acest model, construit în anii 1970, este adus în secolul 21 și câștigă aproape 10 ani de viață operațională, 35% mai multă putere în motor și un consum de combustibil mai scăzut cu 25% față de modelul anterior.
Cele 20 de elicoptere au fost modernizate în 23 de luni, demonstrând astfel capacitățile industriale și competențele atinse de Eurocopter România până în prezent. Această realizare reprezintă și rezultatul unei cooperări de succes în cadrul Airbus Group cu Airbus Helicopters UK și compania mamă.
În această perioadă, compania a continuat dezvoltarea capacităților de MRO (maintenance, repair and overhaul), ce se axează pe elicopterele Super Puma, dar și pe elicopterele de tip DAUPHIN și EC 135, cu scopul de a-și extinde portofoliul de servicii oferite clienților  de pe piața mondială.
"Ne aflăm la finalul unui contract important, unul de care suntem foarte mândri. Ne bucură faptul că în ultimii doi ani am avut ocazia să ne demonstrăm competențele în acest domeniu și, în același timp, ne-am îmbunătățit constant expertiza. Parteneriatul cu Forțele Aeriene Regale Britanice a reprezentat un pas important în evoluția Eurocopter România, iar faptul că am obținut acest rezultat dovedește capacitatea Eurocopter România de a furniza servicii la cele mai înalte stadarde internaționale și de a reuși să răspundă celor mai exigente cerințe ale clienților din întreaga lume“, a afirmat Jean-Louis Mascle, Directorul General Executiv al Eurocopter România, membră a grupului Airbus Helicopters.
În continuă creștere încă de la înființare, în 2002, Eurocopter România s-a dezvoltat constant în ceea ce privește serviciile oferite, iar acum este pregătită să preia noi provocări din partea actualilor și potențialilor clienți.
Citeşte mai multe despre: Eurocopter România

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza