Links Sitemap Business Linker Sitemap

Enel sustine consumul eficient de energie

6658 afisari
Valea Ciorii din judetul Ialomita devine a doua localitate romaneasca iluminata prin becuri economice ca urmare a derularii unui proiect de responsabilitate sociala lansat de Enel Romania, concentrandu-se pe utilizarea inteligenta a energiei in gospodarii.
Enel isi continua proiectul de promovare a unui consum eficient de energie, ce a fost lansat in noiembrie 2011, cand comuna Izvoarele din Giurgiu a devenit prima localitate ce utilizeaza exclusiv becuri economice.
“Enel Romania a lansat acest proiect ambitios pentru a imbunatati intr-adevar viata de zi cu zi a comunitatilor locale, creand conditiile necesare unui consum redus de energie, din care rezulta costuri mai mici. Programul include si o campanie educationala, astfel incat clientii sa fie informati in legatura cu beneficiile unui consum eficient de energie”, a declarat Radu Cosarca, Director Relatii Externe al Enel Romania.
Compania a inlocuit becurile incandescente din 735 de gospodarii din Valea Ciorii cu unele economice si a precizat ca aceasta actiune va ajuta intreaga comunitate sa economiseasca aproximativ 75.000 lei pe an. Astfel, prin acest proiect, Enel va imbunatati vietile a peste 2.000  de oameni, care vor putea beneficia de avantajele unui consum responsabil de energie.
“Suntem onorati ca localitatea noastra face acum parte din acest proiect major, care va aduce beneficii importante pentru locuitori, precum si pentru mediul inconjurator. Dorim sa ii multumim companiei Enel pentru interesul aratat comunitatii noastre si pentru eforturile pe care le depune pentru a imbunatati vietile de zi cu zi ale oamenilor. Suntem convinsi ca si alte localitati vor adera la acest proiect”, a spus Stefan Ionescu, Primarul din Valea Ciorii.
Citeşte mai multe despre: Enel

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza