Links Sitemap Business Linker Sitemap

Elis Pavaje a inregistrat o crestere a vanzarilor de pavaje rezidentiale in 2015

1546 afisari
Elis Pavaje a inregistrat o crestere de peste 32% a vanzarilor de pavaje rezidentiale in anul 2015, fata de anul 2014.
Bugetul mediu alocat lucrarilor rezidentiale de amenajare exterioara a fost de 9.000 lei, suma care include atat materialele cat si manopera. Suprafata lucrarilor rezidentiale amenajate cu produse Elis Pavaje a depasit 320.000 mp in 2015.
Cresterea semnificativa a vanzarilor de pavele pe segmentul rezidential se datoreaza mai multor factori: interesul crescut al romanilor pentru amenajari exterioare moderne si de calitate, preturile accesibile, calitatea si diversitatea produselor, clientii putand alege dintr-o gama de 125 de modele disponibile in mai multe variante de dimensiuni si culori, care ofera multiple posibilitati de amenajare.
Din punct de vedere al designului, se observa tendinta romanilor de a se orienta catre pavelele cu forme drepte si simple, cu aspect minimalist sau cele cu aspect antichizat, cu margini si texturi neregulate. Clientii isi doresc sa reproduca texturi si culori ale naturii, folosind materiale moderne, precum pavelele din beton vibropresat. Printre cele mai populare modele ale companiei Elis Pavaje, se numara Fantasia, Antico, Mozaic, Umbra, iar nuantele preferate de consumatorii romani sunt reprezentate de mixurile de culori patinate: antracit, alb-crem, travertin. 
“Cresterea de doua cifre inregistrata constant in ultimii ani pe segmentul rezidential ne arata ca pavajele sunt in topul preferintelor in materie de amenajari exterioare. Romanii incep sa inteleaga utilitatea practica si rolul estetic al pavajelor, astfel ca sunt din ce in ce mai interesati sa opteze pentru aceste produse in amenajarea curtilor si gradinilor. Pe langa paleta diversificata de forme, culori si modele, pavajele sunt o solutie ecologica de amenajare, cu reale beneficii pentru casa, prin colectarea si distribuirea apelor pluviale, rezistenta la trafic auto intens, usurinta montajului si durabilitate ridicata in timp.” a declarat Emil Gota, director general Elis Pavaje.
Avantajele amenajarii exterioare cu pavele vibropresate includ, pe langa functia estetica, rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, durabilitate si flexibilitate, intretinere usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna, inclusiv suprafetelor cu trafic ridicat. 
Elis Pavaje are un portofoliu de peste 125 de modele de pavele rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale din beton.
Citeşte mai multe despre: Elis Pavaje

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza