Links Sitemap Business Linker Sitemap

Elevator Lab Bootcamp te invata cum sa-ti transformi ideea de business in startup fintech

1711 afisari
Elevator Lab Bootcamp este un program educational ce se adreseaza persoanelor ori echipelor care au o idee de startup fintech pe care vor sa o transforme intr-un business. Creat de Raiffeisen Bank Romania in parteneriat cu TechHub Bucharest, Elevator Lab Bootcamp consta indoua sesiuni intensive de training in care participantii vor invata de la antreprenori cu experienta cum sa construiasca un startup de la 0, cum pot sa transforme ideea lor intr-un produs minim viabil (MVP) si care sunt resursele de care au nevoie pentru a face asta.
Potrivit bancii, aplicantii trebuie sa fi lucrat cel putin 6 luni in servicii financiare, banci, asigurari sau piete de capital si sa aiba o idee de produs care se poate aplica in urmatoarele categorii: “retail banking”, “corporate banking”, “piete de capital” sau “alte solutii tech destinate bancilor”. Se poate aplica atât individual, cât și în echipa, caz în care cel puțin unul dintre membrii echipei trebuie sa aiba experienta prealabila în industrie.



Pentru a fi accesibil unui numar cat mai mare de participanti, chiar si celor care au un program de lucru de la 9:00 la 18:00, trainingurile si evenimentele din cadrul programului se vor desfasura seara si in weekend. Toate ideile inscrise in Elevator Lab Bootcamp vor trece printr-o selectie, iar finalistii vor intra in cele doua sesiuni intensive de training din weekendurile 17-19 mai, respectiv 7-9 iunie.



Castigatorii programului vor beneficia de un training de 2 saptamani in Viena, cu toate costurile incluse, in cadrul Summer Innovation School.
Citeşte mai multe despre: Raiffeisen Bank Romania, TechHub Bucharest

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza