Links Sitemap Business Linker Sitemap

DHL Express Romania este Partener Logistic Oficial al Festivalului Internaţional George Enescu

1830 afisari
Compania DHL împreună cu organizatoriul Festivalului Internaţional George Enescu anunţă încheierea unui parteneriat prin care sprijină financiar organizarea festivalului şi în acelasi timp oferă suportul logistic necesar desfasurarii acestuia, în perioada 30 august - 20 septembrie 2015.
“DHL Express este onorată să fie Parterul Logistic Oficial al Festivalului George Enescu,” spune Daniel Kearvell, Managing Director. "Sprijinul oferit de noi se referă la o gamă largă de servicii, de la transportul instrumentelor muzicale şi al echipamenelor necesare orchestrelor, la planificarea logistică a concertelor sau livrarea invitaţiilor. Suntem mândri să putem demonstra cu acest prilej capabilitatile DHL de livrare la timp, dar şi să transportam instrumente muzicale de o asemenea valoare, în siguranţă, în sistem uşă la uşă.”
“Poziționarea festivalului ca un lider în domeniul său face parteneriatul cu DHL Express unul natural şi suntem încântati să susţinem livrarea Festivalului Enescu - un ‘produs’ cultural de excepţie al României - la urechile lumii intregi", a adăugat Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express Romania.
 “Ne bucură faptul că DHL a ales să sprijine cel mai important brand cultural de țară. Festivalul Internațional George Enescu duce mai departe valorile marelui nostru compozitor, George Enescu, precum și muzica sa, care este interpretată de cele mai importante orchestre din lume, atât pe scena Festivalului, cât și pe scene internaționale. “ a adăugat Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului Internațional George Enescu.
În cadrul ediţiei 2015 a festivalului George Enescu vor avea loc numeroase concerte susţinute de orcheste de prestigiu din lumea întreaga, iar DHL va asigura livrarea în siguranţă şi la timp a tuturor instrumentelor muzicale aparţinând acestor orchestre , la sălile unde vor avea loc concertele: Ateneu, Sala Palatului ori Sala Radio.
Parteneriatul presupune şi oportunităţi de marketing extinse pentru DHL: pe lângă invitaţiile oferite partenerilor de afaceri şi angajatilor, drepturi de utilizare a logo-ului Festivalului, ori prezenta logo-ului DHL pe toate materialele tiparite, a fost creat un vizual dedicat şi un mesaj de comunicare co-branded personalizat pentru acest parteneriat. Aceasta dovedeşte intenţia ambelor branduri de a continua parteneriatul şi pentru editiile viitoare ale festivalului.
DHL Express este un jucător activ în susţinerea comunităţii în care activează – cele mai bune exemple fiind sprijinirea naţionalei de rugby a României prin Parteneriatul Logisitic cu Federaţia Română de Rugby (iniţiat încă din 2011) şi suportul acordat sportivilor paralimpici în drumul lor către Olimpiada de la Rio, prin parteneriatul cu Comitetului Naţional Paralimpic (2015).
Citeşte mai multe despre: DHL, Festivalul Interna?ional George Enescu

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza