Links Sitemap Business Linker Sitemap

Dan Cristian Baloi se alătură echipei P3 în România

911 afisari
P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, l-a numit pe Dan Cristian Baloi ca noul Director de Achizitii si Dezvoltare. Dan va fi responsabil cu implementarea strategiei de creștere a portofoliului P3 în România prin dezvoltarea de noi proiecte atât în București, cât și în alte părți ale țării.
  “Suntem foarte bucuroși că Dan se alătură echipei noastre din România. Dan are o experiență vastă în piața imobiliară și de construcții din România și suntem convinși că prin expertiza, cunoștiințele și determinarea lui Dan va juca un rol important în atingerea obicetivelor de creștere a portofoliului P3 în România”, spune Sînziana Pardhan, Director General al P3 în România.

Dan are mai mult de 10 ani de experiență în domeniul real estate. El vine de la GSE Romania, unde a fost Business Development Director din 2017. Înainte a lucrat ca Business Development Director la Tebodin Romania, unde era responsabil de managementul de proiect pentru clienți locali și internaționali din sectoare precum agroalimentar, energie, petrol și gaze, industrie și proprietăți.

“Aștept cu nerăbdare această nouă provocare din viața mea și sunt încântat să mă alătur uneia dintre cele mai profesioniste și dinamice echipe din sectorul logistic din România”, spune Dan Cristian Baloi.  Dan Cristian Baloi are o diplomă de Master în Relații de Muncă la Universitatea din Bucureși și o diplomă în Finanțe și Bănci de la Universitatea Titu Maiorescu.
Citeşte mai multe despre: P3

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza