Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cu peste 10 milioane de utilizatori în Europa, gigantul fintech Revolut își lansează serviciile în Statele Unite ale Americii

145 afisari
Revolut s-a lansat în 2015 cu misiunea de a construi o super-aplicație financiară - o aplicație unică prin care utilizatorii să poată gestiona toate aspectele care țin de viața lor financiară. În doar patru ani, compania a atras peste 10 milioane de utilizatori, a obținut investiții în valoare totală de peste 800 milioane de dolari, iar acum are 2.000 de angajați la nivel global, inclusiv în New York și San Francisco.
Revolut lansează aplicația și cardul de debit în Statele Unite ale Americii. Fintech-ul cu o creștere substanțială a atras deja zeci de mii de utilizatori în Statele Unite.

Utilizatorii americani pot cheltui și transfera bani la nivel global la un schimb valutar excelent, pot deține și schimba 28 de monede în aplicație și își pot primi salariul cu două zile mai devreme.

Revolut intenționează să lanseze funcționalități și servicii suplimentare în viitorul apropiat, printre care: criptomonedele, platforma de tranzacționare de acțiuni fără comisioane și produsele de economisire.

Luna trecută, Revolut a încheiat o rundă de investiție serie D în valoare de 500 de milioane de dolari, ajungând la o evaluare de 5,5 miliarde de dolari. Printre investitori s-au numărat Ribbit Capital, Index Ventures, DST Global și TCV.

Revolut, fintech-ul cu o creștere accelerată și peste 10 milioane de utilizatori în Europa, lansează astăzi aplicația financiară și cardul de debit în Statele Unite ale Americii. Revolut are deja zeci de mii de clienți americani, după ce a anunțat lansarea încă de anul trecut.
Începând de astăzi, utilizatorii din Statele Unite își pot creea un cont în doar câteva minute, direct de pe smartphone. Imediat ce au descărcat aplicația pentru iOS sau Android, utilizatorii trebuie să introducă informațiile personale și să încarce documentele de identificare, iar contul lor va fi ulterior verificat în doar câteva minute.

Odată ce contul unui utilizator a fost aprobat, acesta va primi instantaneu detaliile contului, care pot fi folosite pentru a efectua plăți și pentru depunerea salariului. Depozitele clienților sunt asigurate de FDIC până la 250.000 de dolari, printr-un parteneriat cu Metropolitan Commercial Bank. Utilizatorii din SUA pot, de asemenea, să își primească salariul cu două zile mai devreme prin depunere directă.

Printr-un efort al Revolut de a le acorda utilizatorilor mai multă vizibilitate și control asupra propriilor bani, clienții pot primi primi notificări instantanee despre plățile efectuate, pot vedea defalcat cheltuielile realizate pe diverse categorii de produse (restaurante, legume, transport etc.) și pot stabili bugete de cheltuit lunare pentru categorii individuale.

“Întrucât costul vieții crește disproporționat cu salariile pe care le primesc oamenii, acum, mai mult ca oricând, aceștia au nevoie să știe cu exactitate ce bani le intră și le ies din cont. Ei trebuie să aibă toate uneltele necesare care să îi ajute să își gestioneze banii mai convenabil și mai clar”, a declarat Nik Storonsky, Fondator și CEO - Revolut.


În plus, utilizatorii Revolut pot trimite și solicita bani unii de la alții instantaneu și gratis, pot împărți nota de plată printr-o simplă apăsare de buton și pot rotunji tranzacțiile efectuate cu cardul, astfel încât să strângă restul rămas în pușculițele digitale Vaults.

Utilizatorii din Satele Unite ale Americii pot, de asemenea, să cheltuie și să transfere bani oriunde în lume, la schimbul valutar interbancar; pot deține și schimba 28 de monede în aplicație; pot retrage gratuit  numerar de la peste 55.000 de bancomate din SUA.

“Atunci când cheltuie sau transferă bani în străinătate, cele mai multe persoane nu sunt conștiente de comisioanele ascunse pe care le percep băncile. Lumea devine tot mai conectată, iar serviciile financiare ar trebui să sprijine acest lucru, nu să îl împiedice”, a continuat Storonsky.

Printr-o simplă apăsare de buton, clienții americani pot să își blocheze și deblocheze cardul, pot activa și dezactiva funcționalitățile de plată, cum ar fi: plățile contactless, swipe, online și retragerile de la bancomate, totul pentru o siguranță sporită. Iar pentru cei care efectuează frecvent plăți online, Revolut oferă un card virtual de unică folosință, care își regenerează detaliile după fiecare plată online.

Informații de background - COVID19
Fiind o companie digitală, bazată pe Cloud, Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont în doar câteva minute, direct de pe smartphone. Nu avem sucursale.
Oamenii sunt îngrijorați pentru toți cei dragi ai lor din întreaga lume, iar Revolut le permite utilizatorilor să transfere bani în străinătate fără comisioane ascunse.
Revolut îi sfătuiește pe utilizatori să efectueze doar plăți digitale. Toate cardurile Revolut sunt contactless, iar în România acestea pot fi integrate în Apple Pay.
Continuăm să efectuăm diferite modelări și teste de efort pentru a evalua impactul potențial al unor modificări în activitatea utilizatorilor.
Echipa de suport clienți a Revolut, formată din 800 de persoane, este pregătită, ca întotdeauna, să ofere sprijin clienților noștri 24/7.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza