Links Sitemap Business Linker Sitemap

Credit Europe Bank si Orange Romania au lansat oferta speciala pentru noul iPad

6976 afisari
Incepand cu 27 iulie Credit Europe Bank si Orange Romania ofera in premiera noul iPad printr-o oferta speciala cu CardAvantaj, in 24 de rate fara dobanda.
Produsul poate fi achizitionat impreuna cu abonamentul Colibri 14 pentru iPad pus la dispozitie de operator.
Pentru achizitia noului iPad de la Orange Romania prin CardAvantaj sunt disponibile mai multe optiuni cu abonamentul Colibri 14 pentru iPad si modelele noului iPad puse la dispozitie. Indiferent de alegere acesta poate fi cumparat in 24 de rate fara dobanda. Astfel, pentru versiunea cu memorie de 16GB Noul iPad este accesibil de la un pret de doar 17 euro/luna, la care se adauga costul lunar al abonamentului.  “Pentru a face accesibil unul dintre cele mai dorite echipamente IT ale momentului Credit Europe Bank si Orange Romania au ales o abordare inovatoare, oferind in premiera 24 de rate fara dobanda intr-un pachet de achizitie unic pe piata. Suntem mandri sa ramanem pionieri in zona de retail banking prin intermediul CardAvantaj, cel mai popular card de cumparaturi in rate fara dobanda”, a declarat Dorin Iancu, Head of Retail Sales, Credit Europe Bank.
“Pentru posesorii de Card Avantaj noul iPad va fi disponibil in oferta speciala la un cost de 31 euro pe luna, cu zero euro plata la momentul achizitiei. In plus oferim clientilor Orange mai multe abonamente Colibri de date avantajoase care le vor permite sa se conecteze cu ajutorul retelei noastre Dual-Carrier HSPA + la viteze de pana la 43.2Mbps si sa beneficieze din plin de caracteristicile inovatoare ale noului iPad", a spus la randul sau Pavel Caruntu, Product Manager Devices, Orange Romania.
Noul iPad aduce in premiera pentru o tableta Apple ecranul Retina Display, noul procesor Apple A5X cu grafica quad-core si camera foto iSight de 5 MP ce permite inclusiv inregistrare video la rezolutie HD 1080p. Toate aceste performante sunt completate de latura practica a noului iPad care, desi este compact si foarte subtire, are o baterie care ii permite o autonomie de pana la 10 ore.
Citeşte mai multe despre: Credit Europe Bank, Orange Romania, iPad

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza