Links Sitemap Business Linker Sitemap

Counsel Group Frankfurt l-a numit pe Alexandru Sgâncă în funcția de Country Manager

1133 afisari
Începând cu luna noiembrie, 2020, Counsel Group Frankfurt, compania cu acționariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii și soluții software anunță numirea lui Alexandru Sgâncă în funcția de Country Manager România.
 Alexandru Sgâncă are o experiență de peste 12 ani în domeniul software, dobândită în cadrul METRO SYSTEMS România, ultima poziție fiind de Engineering Manager. În ultimii ani, Alexandru a fost responsabil de strategia domeniului de Platform Engineering, coordonând o echipă de 26 de specialiști menită să furnizeze servicii de integrare și de platformă echipelor de dezvoltare și livrare de produse software. Valoarea pe care aceste servicii o aduc pentru companie se reflectă în eficientizarea timpului de lucru pentru dezvoltatori, în creșterea securității și micșorarea timpului de implementare a produselor software în mediul productiv.    “Experiența lui Alex în cadrul unei organizații care a reușit una din dintre cele mai dificile transformări organizaționale și-a dovedit valoarea adăugată foarte rapid și la câteva luni de la preluarea rolului de Integration Business Unit Manager. Counsel Group Frankfurt România l-a nominalizat pe Alex ca următorul Country Manager România. Am încredere în Alex că poate susține organizația în următoarea etapa de creștere, respectând și promovând valorile CGF: încredere, diversitate și sinergie, creștere personală și profesională, grijă față de colegi și față de clienți”, susține Mircea-Victor Voiteanu, Managing Partner, CGF.

“Am lucrat cu o mare implicare și plăcere pentru Metro Systems România, sunt foarte determinat să fac același lucru pentru Counsel Group Frankfurt România. Aici mă voi concentra pe îmbunătățirea și consolidarea proceselor interne, pe dezvoltarea unui centru de excelență în integrare și pe extinderea biroului local de la Iași, unde ne dorim o creștere a numărului de angajați, de la 25 la 100, în 2021. Avem o echipă frumoasă și performantă, pornim cu entuziasm în noul an spre îndeplinirea obiectivelor”, explică Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF.

Anterior, funcția de Country Manager România a fost deținută de către Mircea-Victor Voiteanu, fondatorul român al Counsel Group Frankfurt România, care a preluat rolul de Business Development Executive și se va ocupa de dezvoltarea de new business și extinderea internațională a organizației către Ungaria și Emiratele Arabe Unite.


S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza