Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmote si Alpha Bank lanseaza cardul de fidelitate

1941 afisari
Cosmote Romania si Alpha Bank au anuntat lansarea cardului de credit de fidelitate Cosmote Alpha MasterCard. Potrivit anuntului, Cosmote Alpha MasterCard ofera clientilor un discount din partea Cosmote de 3% din valoarea facturii de servicii platita cu noul card de credit si 3% reducere pentru telefoanele si accesoriile cumparate cu acest card de credit din magazinele Cosmote.
In plus, pentru toate cumparaturile realizate cu cardul de credit în alte magazine decat magazinele Cosmote, clientii vor primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecarei tranzactii.
Toate cele trei beneficii de loialitate mentionate vor aparea pe facturile aferente contractelor de abonament încheiate cu Cosmote (facturile de servicii), valoarea acestora reducandu-se corespunzator. “Am lucrat indeaproape cu Alpha Bank pentru a crea un nou program de fidelitate, oferind abonatilor Cosmote o gama larga de beneficii. Aceasta initiativa vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri, in contextul unui mediu economic dificil si al scaderii puterii de consum”, a spus Stefanos Theocharopoulos, CEO, Cosmote Romania.  
La randul sau, Sergiu Oprescu , Presedinte Executiv al Alpha Bank Romania, a declarat: “Acest nou produs constituie rezultatul unui efort considerabil din partea Alpha Bank Romania si Cosmote, cu scopul de a oferi beneficii clientilor comuni. Credem ca, pornind de la acest produs, putem construi un parteneriat de succes care se traduce în multiple beneficii si confort financiar pentru clientii nostri, dar si intr-o baza de clienti fideli. Promisiunea noastra catre clienti si catre Cosmote este ca banca va depune toate eforturile necesare pentru a construi si dezvolta acest parteneriat în beneficiul tuturor partilor implicate”.  
Cardul de credit este disponibil atat pentru abonatii existenti ai companiei de telefonie mobila, persoane fizice, cat si pentru abonatii noi, care pot aplica pentru cardul de credit MasterCard,  intr-o prima faza, în 50 de magazine Cosmote Romania si Germanos. Incepand cu 1 ianuarie 2011 cardul va fi disponibil în toata reteaua de distributie Cosmote si Germanos.  
Noul cardul de credit este emis sub sigla MasterCard International in lei, avand o valoare de maxim de sase venituri nete lunare, maxim 10.000 Euro (echivalent in lei) si dispune de o perioada de gratie de maxim 55 de zile.  Citeşte mai multe despre: Cosmote Romania, Alpha Bank

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza