Links Sitemap Business Linker Sitemap

Cosmin Bucur este noul Director General al Moneycorp Romania

1169 afisari
Moneycorp, expert international in plati si schimburi valutare, a anuntat astazi promovarea lui Cosmin Bucur in functia de Director General al sucursalei din Romania, odata cu incheierea mandatului lui Johan Gabriels, la un an si jumatate dupa ce Moneycorp a devenit operationala in Romania.

Nick Huslehurst CFOO al grupului Moneycorp, a declarat cu aceasta ocazie: "Deschiderea sucursalei din Romania a reprezentat un pas important in implementarea strategiei de expansiune a grupului. Echipa Moneycorp Romania a atins obiectivele fazei de start-up, reusind cu succes sa promoveze brandul, noul model de afaceri si sa asigure cresterea sustinuta a  portofoliului de clienti (portofoliul actual fiind reprezentat de peste 450 companii si persoane fizice). Suntem acum pregatiti sa trecem la etapa urmatoare, de consolidare si dezvoltare. Este prin urmare o placere sa anuntam preluarea de catre Cosmin Bucur a responsabilitatilor privind piata romaneasca, echipa locala asigurand in viitor si acoperirea regionala, in linie cu strategia noastra si cu obiectivele initiale". Cosmin Bucur are o experienta de peste 20 de ani pe pietele financiare, ocupand anterior pozitii de top management in ABN AMRO/RBS si Banca Comerciala Carpatica. El face parte din echipa Moneycorp Romania inca de la infiintare, ocupand pana in prezent functia de Director Executiv.

Cosmin Bucur a precizat: "Este foarte motivant sa vedem ca eforturile noastre de a educa piata locala in domeniul transferurilor si platilor online si de a deservi o cota semnificativa a pietei din Romania sunt rasplatite. Clientii sunt receptivi la oferta noastra care are la baza o tehnologie avansata, servicii de calitate superioara si costuri competitive. Cu echipa noastra motivata, avand experienta relevanta si reputatia ireprosabila, vom continua sa ne dezvoltam si sa asiguram succesul afacerii. Pentru a fi competitivi, vom aduce o si mai mare transparenta si vom genera posibilitati sporite de alegere al caror beneficiar final va fi fara indoiala mediul de afaceri. Suntem bucurosi sa fim unul dintre primii jucatori in acest proces in Romania si in regiune".

Timp de peste 35 de ani, grupul Moneycorp, una dintre cele mai mari institutii de plata din lume, a ajutat clientii sa economiseasca timp si bani prin intermediul platilor valutare si internationale. Prezenti si in Romania din anul 2016, cu o echipa locala de profesionisti cu experienta, Moneycorp a construit un portofoliu de peste 300 de companii dintr-o gama larga de sectoare si peste 150 de persoane fizice. Clientii au posibilitatea de a efectua tranzactiile utilizand o platforma integrata online si pot folosi expertiza echipei in managementul riscului valutar si instrumentele de protectie impotriva volatilitatii cursului de schimb. In ultimele luni, grupul Moneycorp a continuat extinderea internationala cu achizitii in SUA, Brazilia si Marea Britanie.
Citeşte mai multe despre: Moneycorp

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza