Links Sitemap Business Linker Sitemap

Consumatorii preferă produse 100% româneşti, calitativ superioare şi cât mai naturale

1382 afisari
Potrivit statisticilor oficiale (INS, Eurostat), consumul de carne de pui în România este în prezent de aproximativ 22 de kilograme pe an pe cap de locuitor, nivel similar cu media europeană. Piața internă rămâne principala piață de desfacere a Cocorico - aproximativ 70% din producție fiind comercializată în România.
Producătorul și procesatorul de carne de pui Aaylex, deținătorul brandului COCORICO a participat în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie la cel mai mare târg din sud-estul Europei specializat pe industria cărnii - CARNEXPO 2015.

Ne-am dorit ca la această ediție a Carnexpo să venim în fața consumatorilor cu un nou stand personalizat care să reprezinte cât mai fidel noile preferințele de consum ale românilor care se îndreaptă în număr din ce în ce mai mare către produse 100% românești, calitativ superioare și cât mai naturale. Este un lucru evident că piața de carne de pasăre a progresat în permanență în ultimii zece ani. Astfel, pieptul de pui, un produs care acum câțiva ani era considerat un produs scump, se bucură deja de o cerere constantă și serioasă pe piața românească. Ambalate în caserole inovative care conferă un termen de garanție mai lung, de până la 14 zile, produsele noastre proaspete răspund foarte bine preferințelor consumatorului român”, a declarat Bogdan Grama, Director General Aaylex Group.

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza