Links Sitemap Business Linker Sitemap

CMU fuzioneaza cu Euroclinic

2336 afisari
Operatorul de servicii medicale private Centrul Medical Unirea (CMU) a anuntat preluarea Euroclinic. In urma acestei tranzactii, abonatii si pacientii CMU si Euroclinic vor avea la dispozitie o echipa formata din peste 1.000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici.
Astfel, sunt 26 de institutii medicale private, prezente in Bucuresti si in tara , care au o capacitate de 150 de paturi, 10 sali de operatie, nastere si travaliu si peste 60 de specialitati.  
“Intre CMU si Euroclinic exista o relatie de compatibilitate foarte puternica, la nivel profesional si uman. Euroclinic este primul spital privat din si de multe ori a facut avangarda in gestionarea unor cazuri complexe. Exista la Euroclinic o echipa de profesionisti remarcabili si medici de renume pe care ne bazam pentru a dezvolta urmatoarele spitale pe care le avem in planul strategic. Vreau sa asigur toti medicii din CMU si Euroclinic ca aceasta fuziune va insemna noi nise medicale, o dezvoltare fara precedent in Romania a activitatii spitalicesti  private”, a declarat Wargha Enayati, Director General, CMU.  
La randul sau, Catalin Andrew Popa, Director General, Euroclinic, a declarat: “Euroclinic activeaza de aproape cinci ani pe piaţa serviciilor medicale private din . Suntem primul spital privat care “a indraznit” sa isi asume rolul de a o lua de la zero pe o piata practic fara experienta anterioara in astfel de servicii. Si am reusit in fiecare an sa fim mai buni, sa crestem si sa oferim mai mult si intotdeauna diferit. Am ales acum sa ne unim fortele cu CMU mizand pe calitatea sa majora, reteaua puternica si accesibila de clinici, impreuna cu echipa de medici profesionisti. Din toate punctele de vedere, aceasta fuziune reprezinta o oportunitate deosebita de extindere a posibilitatilor sistemului privat din Romania”.  
Cele doua companii au mai precizat ca fuziunea lor va insemna si o extindere a  serviciilor medicale oferite clientilor Eureko incepand cu 2011. “Pentru Eureko, Asigurarile de Sanatate raman o parte esentiala in strategia de crestere in Romania. Prin acest parteneriat, clientii Eureko vor beneficia de o reţea mai extinsa de furnizori de servicii medicale prin adaugarea retelei CMU la cea deja existenta, de 250 de furnizori”, a declarat Frans Van der Ent, Country Manager Eureko.  
Citeşte mai multe despre: CMU, Euroclinic

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza