Links Sitemap Business Linker Sitemap

Clientii BCR au efectuat schimburi valutare de peste doua miliarde lei

2660 afisari
BCR a anuntat ca in primele cinci luni ale acestui an clientii sai au efectuat peste 1,5 milioane operatiuni de schimb valutar (cumparare/vanzare), valoarea acestora depasind doua miliarde lei.
“Vedem o tendinta de crestere a tranzactiilor prin intermediul echipamentelor dedicate si a serviciilor de internet si phone banking. Ca parte importanta a strategiei bancare privind canalele retail, ne dorim sa incurajam efectuarea schimburilor valutare in afara ghiseelor bancare. Prin urmare, punem la dispozitia clientilor nostri, dar si a non-clientilor, multiple posibilitati si beneficii de tranzactionare in afara casieriilor: avem o retea stabila de echipamente si servicii remote, avem cursuri de schimb preferentiale pentru acestea si, cel mai important, suntem disponibili 24 de ore din 24, sapte zile din sapte“, a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail din cadrul BCR.
Banca a mai precizat ca valorile medii ale operatiunilor de schimb valutar oscileaza in functie de tipul platilor (operatiuni cu numerar si/sau intre conturile clientilor) si in functie de canalul prin care sunt efectuate (Automate de Schimb Valutar, casierie – operatiuni cu numerar si/sau Masini Functionale, Click, Alo 24 Banking BCR – operatiuni intre conturi), intervalul de variatie fiind cuprins intre 400 si 4.000 lei/tranzactie. BCR are instalate peste 200 de echipamente pentru schimb valutar ce pot fi utilizate 24/7, fiind prezenta in locatii care nu depind de programul unitatilor. De asemenea, serviciile Click si Alo 24 Banking BCR sunt disponibile 24/7 si accesibile din orice locatie (in tara sau strainatate).
Citeşte mai multe despre: BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza