Links Sitemap Business Linker Sitemap

Clientii BCR au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoane mobile

2564 afisari
Banca Comerciala Romana (BCR) a anuntat ca de la inceputul anului clientii sai au efectuat peste 100.000 de operatiuni de pe telefoanele mobile prin intermediul serviciului de Internet Banking Click 24 Banking BCR.
“Pentru clientii BCR este vorba despre trei lucruri: comoditate, comoditate si iar comoditate. Prin intermediul acestui serviciu, BCR vine inca o data in intampinarea cerintelor clientilor sai, raspunzand nevoii crescande a acestora de a fi mereu conectati cu banca, oferindu-le prin intermediul m.24banking.ro acces securizat la conturile si produsele detinute la  BCR. Suntem incantati ca avem atat de multi clienti care folosesc serviciul Click 24 Banking BCR de pe telefonul mobil. E o dovada in plus care confirma ca serviciile nou lansate de BCR raspund nevoii de mobilitate a clientilor”, a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail BCR.
Cele mai frecvente tranzactii pe care le fac clientii BCR, utilizatori de internet banking, sunt platile de facturi si schimburile valutare iar cele mai utilizate telefoane mobile (smartphones) sunt – iPhone, Samsung si Nokia. Potrivit bancii, solutia m.24banking.ro a fost utilizata in general pentru efectuarea de transferuri in lei (78%), de tip intrabancar (51%). Valoarea medie transferata a fost de 3.700 lei pe tranzactie.
Popularitatea serviciului m.24banking.ro se inscrie in trendul global de folosire a telefonului mobil pentru tranzactii bancare si reflecta cresterea vanzarilor de smartphones in Romania.
Citeşte mai multe despre: BCR, Click 24 Banking BCR

S-ar putea să îți placă:


COMENTARII:
Fii tu primul care comenteaza